tiistai 1. lokakuuta 2013

Tankkausta matkan varrella

Kuten taannoisella kyselykierroksellakin tuli ilmi, lasten kanssa reissatessa tauot ovat paikallaan. Ei ole väliä, tapahtuuko matkanteko kävellen vai autolla, mutta pieni irtiotto matkanteosta tekee seurueelle monesti vain hyvää.
Me olemme melko lailla kaavoihin kangistuneita, mitä tulee mökkimatkoilla taukopaikan valintaan. Matkan varrella olisi monia, idyllisempiäkin taukopaikkoja, mutta päädymme usein kuitenkin pitämään tauon tutussa paikassa - Renkomäen ABC:lla.
Ketju-taukopaikat eivät välttämättä ole niitä kauneimpia ja ovat kokemuksina melkeinpä toistensa kopioita, mutta niistä löytyy usein kaikki tarpeellinen - ja enemmänkin. Renkomäen ABC:lla saman katon alta löytyy ruokaa, juomaa ja hieman tuliaisiakin. Lisäksi meidän suosikki on samasta pytingistä löytyvä leipomo, tai ainakin sen myyntitiski, josta ostetaankin monesti eväät loppumatkaa varten.
Renkomäen ABC:lla pysähdyttiin tälläkin kertaa ja Apsi Apinan leikkipaikka viihdytti ja väsytti lapset juuri sopivasti niin, että loppumatka sujuikin melko hiljaisissa ja unisissa tunnelmissa.
Onko teillä vakiintuneita taukopaikkoja pitkillä automatkoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti