lauantai 5. lokakuuta 2013

Kaivarin jännittävä lohikäärmepuisto

Helsingin keskustan hurjimmat liukumäet taitavat löytyä Kaivopuiston leikkipaikalta, jota sen komean puisen maamerkin mukaan nimitetään myös lohikäärmepuistoksi. Testiryhmän lapset olivat puistossa riemuissaan. Liukumäkiä on kaksi ja niistä isompi oli leikki-ikäisten kaverusten ehdoton suosikki. Välillä otettiin pikkusiskokin syliin ja laskettiin yhdessä. Taaperot saivat hyvät vauhdit hiukan pienemmästä, mutta aivan tarpeeksi vauhdikkaasta (ainakin äidin mielestä), mäestä.
3- ja 4-vuotiaat kiipesivät nopeasti myös lohikäärmeen selkään ja koko porukka tykkäsi ajella betonisilla neppisautoilla. Lisäksi puistossa on kiipeilyteline ja sekä pikkulapsille että vähän isommille sopivia keinuja.
Vauhdikkaiden liukumäkien ja kiipeilypaikkojen ansiosta tässä puistossa viihtyvät varmasti vähän isommatkin lapset. Leikkipaikkaa ei ole aidattu, mutta puiston virikkeet olivat tarpeeksi kiinnostavia, jotta 1-vuotias vilperttikin malttoi pysyä niiden äärellä. Helsingin ytimestä on Kaivarin leikkipaikalle jonkin verran matkaa, mutta sen verran innoissaan muksut olivat, että täällä vieraillaan varmasti toistekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti