perjantai 18. lokakuuta 2013

Saari, jossa naurukin raikaa!

Ai että, miten nämä otsikoiden sanaleikit ovat niin mukavia ;)
Ja sitten itse asiaan. Espoon reippailuhallista jatkoimme pääkaupunkiseudun sisäleikkipuistokierrosta seuraavaan kohteeseen, Vantaalle. Testivuorossa oli koko perheen Viihdekeskus Flamingossa sijaitsevaNaurusaari. Naurusaari on merihenkinen sisäleikkipuisto, jonka laitteet on suunniteltu yhteistyössä kotimaisen Lappsetin kanssa. Turvallisissa laitteissa voi kiipeillä, pomppia, roikkua, tanssia tai pelata.
Naurusaaren leikkialuetta hallitsee iso kiipeilyteline, josta laskee alas kaksi putkiliukumäkeä. Lisäksi alueelta löytyy hieman pienemmille touhuajille sopiva kiipeilyteline-laiva, sekä pelikenttä, trampoliini, piirustusalue ja pari interaktiivista pelialuetta. Testiryhmän juniorit olivat erittäin innoissaan paikan Oktonautti-henkisestä sisustuksesta ja Kapteeni Valkoinen sai komennettua Oktonautit asemiin useaan otteeseen.
Naurusaari poikkeaa muista pääkaupunkiseudun peuhapaikoista siinä, että siellä on huomattavasti rauhallisempi tunnelma. Tämä ei johdu paikan koosta tai kävijämäärästä, vaan Naurusaaren leikkialueen lattia on peitetty kauttaaltaan kokolattiamatolla, mikä vähentää kaikua ja hillitsee muutenkin melun syntymistä. Naurusaaren pehmeälle matolle uskaltaa siis hyvin tuoda temmeltämään hieman pienemmänkin taaperon, eikä peltoreitakaan tarvita.
Kiipeily- ja leikkialueen lisäksi Naurusaaresta löytyy paljon viihdykettä myös hieman isommille lapsille. Interaktiiviset pelit ja Xboxin Kinect-viihde-elektroniikkalaite saavat varmasti koululaisetkin viihtymään alueella.
Kuten monissa muissakin sisäleikkipaikoissa, myös Naurusaaressa on mahdollista järjestää syntymäpäiväjuhlia. Teemavaihtoehtoja on kolme: Merirosvo, Prinsessa ja Viidakko. Hinnat ovat alkaen 24 €/hlö ja tarkempia tietoja löytyy täältä. Myös pelkän tilan vuokraaminen on mahdollista.
Naurusaaren läheisyydestä löytyy useita ruokapaikkoja ja kahviloita, eikä paikka yritäkään kilpailla tarjoiluilla. Toki hyllyistä pientä purtavaa löytyy (myös aivan pienimmille), mutta rajaton leikkiaika mahdollistaa myös esimerkiksi lounastamisen alueen ulkopuolella ja palaamisen takaisin leikkimään. Ranneketta näyttämällä Naurusaareen pääsee takaisin sisään saman päivän aikana vaikka useammankin kerran.
Rannekkeet Naurusaareen kustantavat alle 5-vuotiailta 6 € (alle 1v ilmainen) ja yli 5-vuotiailta 12 €. Aukioloajatja leikkisäännöt voi tarkastaa nettisivuilta. Testiryhmä (ja varsinkin sen aikuiset) viihtyivät Naurusaaressa hyvin, eikä korvia tarvinnut tukkia meteliltä kertaakaan. Toki paikassa kuhinaa riitti, mutta sisustuksellisten ratkaisujensa takia paikka tuntui huomattavasti rauhallisemmalta kuin muut vastaavat. Naurusaaren sijainti on omiaan myös siihen, että esimerkiksi isin viettäessa laatuaikaa lasten kanssa leikkialueella, voi äiti nauttia samaan aikaan Flamingon ja Jumbon runsaasta shoppailutarjonnasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti