tiistai 29. lokakuuta 2013

Lastenvaatekutsuilla: POMPdeLUX

POMPdeLUX –lastenvaatemerkki tuli tietoisuuteeni noin vuosi sitten, kun tapasin tutun äidin leikkipuistossa. Muutama sana vaihdettiin ja sain kuulla hänen ryhtyneen tämän tanskalaisen lastenvaatemerkin myyntiedustajaksi. Ei aikaakaan kun leikkipuistossa järjestettiin vaatekutsut – ja olin myyty! Kaiken sen retron ja väriloiston keskelle oli ihanaa saada hieman maanläheisempää tunnelmaa ja klassisen romanttisia malleja.
POMPdeLUX on vuonna 2006 perustettu tanskalainen lastenvaatemerkki, jota myydään verkkokaupassa tai myyntiedustajien kautta. Merkin vaatteet ovat trendikkäitä, mutta kuitenkin ehdottomasti lasten vaatekaappiin sopivia. Vaatteet ovat myös erittäin laadukkaita ja suht edullisia. POMPdeLUXin mallistoja julkaistaan vuosittain kaksi kappaletta ja kokoja vaatteista löytyy 80-senttisestä aina 152-senttiseen asti. Vaatteita on niin tytöille kuin pojillekin juhlasta arkeen. POMPdeLUXin perusajatuksena on alusta asti ollut se, että koko asukokonaisuuden saisi hankittua samasta paikasta. Siksi merkki panostaa vaatteiden lisäksi myös asusteisiin ja alusasuihin.
POMPdeLUX -myyjät järjestävät kotimyyntitapahtumia toivomuksesta ihmisten kotona tai vaikka leikkipuistoissa. Lisäksi merkille on tyypillistä, että myyjät järjestävät Avoimia ovia esimerkiksi omissa kodeissaan. Tällöin ennakkoon ilmoittautumalla vaatteita saa mennä hypistelemään vapaasti, eikä itse tarvitse nähdä vaivaa kutsujen järjestämiseksi.
Me olemme vuoden aikana todenneet vaatteet erittäin laadukkaiksi. Vuoden käytössä olleet ribbipaidat ja kukkatunikat eivät ole, monista pesukerroista huolimatta, meneet lainkaan huonoksi ja väritkin ovat pysyneet kirkkaina.
Tämän syksyinen mallisto noudattaa POMPdeLUXin totuttua, tyylikästä linjaa. Silmiin pistivät ainakin ihanat syksyiset värit; Curry ja Wine. Ja tällä kertaa kutsuilta löytyi jotain myös äideille ja jopa mummoille. Kovan buumin aiheutti nimittäin myyntiedustajan yllä ollut POMPdeLUXin karvaliivi, joka pääsikin isoimmassa koossa useamman äidin ostoslistalle. Jäämme siis innokkaan toiveikkaina odottelemaan, koska POMPdeLUX lanseeraa aikuisille ihan oman malliston.
Lastenvaatekutsut tarjoavat, ihanien vaatteiden lisäksi, myös mukavan sosiaalisen tapahtuman äitien keskuudessa. Pöytä koreaksi ja mammat kylään vaikka joku arkinen aamupäivä, niin lähtee päiväkin hieman mukavammin käyntiin! Me saime kutsuilla nauttia ihan oikean ruokastylistin suunnittelemasta ja toteuttamasta tarjoilusta. Siitä lisää myöhemmin, tässä kuitenkin hiukan esimakua kuvien muodossa.
Onko POMPdeLUX teille jo ennestään tuttu merkki? Mikäli merkin vaatteet kiinnostavat, myyntiedustajien yhteystiedot löytyvät täältä. Me voimme ainakin suositella Iraa (ivi@pompdelux.com).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti