sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Café Kiasma

Kiasman Taaperoiden piipahduspajassa vierailtuamme lounasaika lähestyi ja suuntasimme syömään museorakennuksen ensimmäisen kerroksen Café Kiasmaan. Paikassa on lounasaikaankin pöytiintarjoilu, joten ruokailusta selviytyy yhdenkin aikuisen voimin. Lounaskeitto ja salaattipöytä tosin toimivat itsepalveluperiaatteella. Parkkeerasimme siis itsemme vapaaseen pöytään ja jäimme odottamaan. Kuopukselle löytyi syöttötuoli ja purkkiruoat sai omatoimisesti lämmittää ravintolasta löytyneessä mikrossa.
Testipäivänä lounaslistalla oli muun muassa avokadopastaa, joka valitettavasti oli jo yhden maissa ennättänyt loppua. Kolmevuotias sai pienen neuvottelun jälkeen oman annoksen kalapihvejä hiukan alennettuun hintaan. Ruoka oli tosi hyvää - tai vaihtoehtoisesti olimme todella nälkäisiä ;) - joka tapauksessa lautaset tyhjenivät ennätysvauhtia. Jälkkäriksi tuotiin vielä pöytään kahvia tai teetä tumman suklaan kera.
Kiasmassa on hyvät lastenhoitotilat. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy invavessa/lastenhoitohuone narikan luota. Huoneessa oli niin potta, hoitoalusta kuin pöntönpienentäjäkin. Jos museovisiitti taaperon kanssa houkuttaa, mutta rattaat jäivät kotiin, saa Kiasmasta lainattua niitäkin. Lukollisiin kaappeihin voi jättää säilytykseen painavammat laukut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti