sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Lapsellisia hampurilaisia

Vanhempien juhlapäivää vietettiin eräänä perjantaina koko perheen päivällisellä Viikin Chico'sissa. Saman ketjun amerikkalaistyylisissä ravintoloissa olemme vierailleet aiemminkin (ja täällä), mutta tämä oli ensimmäinen vierailu Viikin toimipisteessä.
Viikin Chico's sijaitsee Prisman yhteydessä ja ravintolaan pääseekin helposti sisään vaunujen tai vaikka ostoskärryjen kanssa. Chico's on helppo valinta silloin, kun haluaa saada koko perheelle miellyttävän ruokailuhetken, mutta ei kuitenkaan vaadi suuria gourmet-elämyksiä. Lapset hihkuvat ilosta aina, kun mainitsee sanan hampurilainen ja isikin on tyytyväinen, kun meno on kuitenkin hieman rauhallisempaa kuin perus pikaruokaravintolassa.
Kuten muistakin ketjun ravintoloista, myös Viikin Chico'sista löytyy lapsille oma leikkipaikka ja lasten ruokalista. Testiryhmän kehut ketju saa ehdottomasti listalta löytyvistä mini burgereista. Burgerit ovat juuri sopivasti taaperonkin käteen sopivia, eikä äidin syöttöapua juurikaan tarvita. Tällaistä lapsilähtöistä ajattelua kaivattaisiin kyllä muissakin ravintoloissa!
Ravintolan wc-tilat olivat pienoinen pettymys. Lastenhoitohuone sijaitsee tosin eri "kopissa" muiden wc-tilojen kanssa, joten sinne voi helposti laittaa myös isin lasten kanssa "asioille", mutta pettymyksen paikka aiheuttaa, mikäli on liikenteessä vaippaikäisen kanssa. Tilasta löytyvät kyllä potta ja jopa pienikokoinen pönttö, mutta vaipanvaihtotasona toimii ainoastaan lavuaarin jatkeena oleva pöytätaso. Asiakkaan kannalta on harhaanjohtavaa, jos ovessa on vaippaikäisen vauvan kuva, mutta sisältä ei löydykään pehmustettua vaipanvaihtoalustaa. Oma alusta kannattaa siis olla mukana, mikäli vaipanvaihtopuuhiin paikassa joutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti