lauantai 19. lokakuuta 2013

Hattivatteja Forumissa!

Aivan Helsingin keskustassa sijaitseva kauppakeskus Forum, tai ainakin osa siitä, on ollut pitkään remontissa ja huputettuna, mutta nyt vihdoin pääsemme näkemään työn jälkeä. Kauppakeskuksen kolmas kerros, Kukontori, on nimittäin saanut aivan uuden ilmeen. 
Forumin kolmannesta kerroksesta löytyy monia lastenliikkeitä, kuten Name It, H&M Kids ja Jesper Junior sekä useita, myös lapsiystävällisiä, ravintoloita ja kahviloita. Kolmannen kerroksen tilat ovat väljät ja sisälle pääsee helposti (ilman portaita) Yrjönkadun puolelta.
Forum antaa myös ihan uuden merkityksen sanalle lastenhoitohuone. Aiemmin hehkuttamamme Kampin keskuksen ja Stockmannin lastenhoitotilat ovat saaneet varteenotettavan kilpailijan. Ankeasta wc-tunnelmasta ei ole tietoakaan, kun astutaan sisään Forumin kolmannessa kerroksessa sijaitsevaan Hattivatti-huoneeseen. Niin ja tätä huonetta on sitten turha etsiä sieltä vessojen luota, sillä se sijaitsee aivan kerroksen toisessa nurkassa, Seppälän ja Ciao!Caffén naapurissa.
Lastenhoitohuoneen isolla televisioruudulla pyörivät Muumit ja seiniin on kiinnitetty erilaisia aktiviteettileluja perheen pienimmille. Sisustus on harmaan harmoninen ja todella hieno! Imetystuolikin on suunniteltu siten, että siinä saa istua rauhassa selkä tilaan päin. Lisäksi seinillä roikkuvat metalliset "hattivattiketjut" ovat omiaan viihdyttämään taaperoita ja miksei leikki-ikäisiäkin.
Pienimmille voi vaihtaa helposti vaipat hoitohuoneessa. Lasioven takaa vauvaa hoitava aikuinen pystyy samalla pitämään silmällä toisella puolella leikkiviä isompia sisaruksia. Wc-tilasta löytyvät pieni pönttö ja toinen hoitotaso. Parannusehdotuksena voisi vessaan lisätä vielä potan. Toinen kehitysidea tuli mieleen, kun vilkasliikkeinen taapero meinasti työntää sormensa vaunuparkissa olleisiin pistorasioihin - suojat niihin, kiitos :)
Me teimme "testimatkallamme" muutaman täsmäoston alkavaa talvea silmällä pitäen ja jatkoimme sitten lounastamaan yhteen Forumin ravintoloista. Mutta siitä lisää myöhemmin :)
Joko te olette käyneet tutustumassa uudistuneeseen Forumiin ja sen hienoon lastenhoitohuoneeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti