sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Leikkipuistoretki Vantaalle

Olemme kehottaneet blogissa moneen otteeseen tekemään retkiä eri leikkipuistoihin. Maisemat vaihtuvat, eikä aina tarvitse tönöttää siellä samassa puistossa viluissaan, kun lapset leikkivät. Lisäksi lapset viihtyvät leikeissään entistä paremmin, kun puitteet ovat uusia.
Me laajensimme reviiriä entisestään ja lähdimme tutustumaan Vantaalla sijaitsevaan leikkipuistoon, Vaaralan Talkookenttään. Lähellä asuvat isovanhemmat muistivat lukeneensa jostain, että puisto olisi jopa Vantaan suurin, mutta tälle emme saaneet virallista vahvistusta. Hieno se joka tapauksessa oli!
Erilaisia vempeleitä löytyi monenlaisia ja nykyaikaisempia kuin kotimme lähipuistoissa. Talkookentän leikkipuistossa oli selkeästi otettu huomioon eri-ikäiset lapset. Siellä näyttivät viihtyvän samaan aikaan lapset vauvasta teineihin. Eivätkä teinitkään olleet puistossa vain hengailemassa, vaan he kieppuivat heille tarkoitetussa laitteessa.
Vaaralan Talkookentän puisto löytyy osoitteesta Harjunreuna 16 ja sijaitsee vain reilun kolmen kilometrin päässä esimerkiksi Vantaan Ikeasta. Nyt on siis helppoa järjestää äideille ostosaikaa ja lapsille leikkiaikaa samalla reissulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti