torstai 15. elokuuta 2013

Viikon vinkki: Lasten festarit

"Viikonloppu Helsingissä lasten kanssa, eikä mitään ohjelmaa..." "Mitähän muksujen kanssa voisi tehdä?" "Olisiko jotain kivaa tapahtumaa, jonne pientenkin kanssa kannattaisi mennä?" "Missä olisi eniten menoa ja meininkiä juuri nyt?"  
Jos mielessäsi risteilee tämäntyyppisiä ajatuksia, kurkkaapa blogin Tapahtumakalenteriin, jonne kokoamme tietoomme tulevia lapsille ja perheille sopivia menovinkkejä. Suurin piirtein kerran viikkoon nostamme jonkin kivalta vaikuttavan tapahtuman esiin Viikon vinkki -blogipostauksen muodossa. Jos tiedossasi on mahtava lastentapahtuma, josta haluaisit vinkata muillekin lapsiperheille, laita meille sähköpostia (lastenmatkassa(a)gmail.com)!
Tämän viikon menovinkki on Lasten Festarit, joita vietetään sunnuntaina 18.8. klo 10-15 Töölönlahdella, Oopperatalon takana. Ilmaistapahtumassa laadukasta lastenmusiikkia esittävät Ammuu!-orkesteri, ruotsinkielinen Robin Hund sekä UMO:n 17-henkinen big band solistinaan Johanna Försti. Lisäksi tapahtumassa pääsee liikkumaan temppuradalla ja ohjatuissa liikuntatuokioissa, askartelemaan, osallistumaan satuhetkeen ja musiikkikouluun, potkumopoilemaan tai vaikka pomppimaan pomppulinnassa. Festarikahvilasta voi ostaa herkkuja tai ruokaisampaa purtavaa (varaa mukaan käteistä, sillä festarikahvilassa ei käy pankki- tai luottokortti!) ja Töölönlahden nurmelle voi levittää myös oman piknik-viltin. Lastenvaunut ja -rattaat ovat tervetulleita tapahtumaan.
Tapahtuman järjestää Keskuspuiston nuorkauppakamari - Helsinki ry. Info ja kuva tapahtuman nettisivuilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti