keskiviikko 28. elokuuta 2013

Minien oma Tapiola

Keväällä 2012 avattiin Tapiolassa Heikintorilla lasten liikennekaupunki miniTapiola. Kolmevuotiaamme on tänä vuonna toden teolla innostunut pyöräilystä, joten ajattelin, että Espoon retkeen voisi mainiosti yhdistää liikennepuistovierailun.
MiniTapiolassa ajellaan ihan oikean Tapiolan maisemissa kolmipyöräisillä. Pienehkö puisto on ilmainen, suunnattu 2-8 -vuotiaille ja avoinna kauppojen aukioloaikoina ympäri vuoden. Kaikkein kovimmilla pakkasilla tai myrskysäillä tosin saattaa olla, että pyörät pidetään lukkojen takana. 
Aurinkoisena kesäpäivänä liikennekaupungin menopelit olivat kovassa käytössä. Vapaita pyöriä kuitenkin löytyi parkista, joten ei muuta kuin ajoneuvo alle ja polkemaan! Aikuisille on istumapaikkoja liikennekaupungin reunoilla.
Testaajalapseen kaikkein suurimman vaikutuksen taisivat tehdä miniTapiolan puhuvat ruoka- ja pankkiautomaatit, joilla täytyi vähän väliä käydä asioimassa.
P.S. Jos liikennekaupunkivierailun jälkeen jää vielä leikkivaihe päälle, kävelymatkan päässä sijaitsee Tapiolan asukaspuisto, jossa on tilaa juosta ja leikkiä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti