perjantai 2. elokuuta 2013

Arabian hevosia (ja poneja)

Teimme kuopuksen kanssa kesälomalla epäonnisen retken Kumpulan Vekarakirppikselle. Epäonnisen siksi, että kirppis olikin koko heinäkuun suljettu. Mietin jo, että hyppäisimme seuraavaan bussiin ja lähtisimme takaisin kotiin, mutta sitten muistin, että ystäväni oli hiljattain kertonut käyneensä pienen poikansa kanssa Annalanpuistossa katsomassa hevosia ja ajattelin, että kun nyt olimme ihan siinä lähellä, voisimme saman tien mekin piipahtaa paikalla. 
Matkaa Annalan kartanolle (osoitteeseen Hämeentie 154) on Kumpulasta noin kilometrin verran, mikä oli juuri riittävästi, että lapsi ehti nukahtaa päiväunille rattaisiin. Hyödynsin päiväunihetken tehokkaasti kiertelemällä Arabiakeskuksen outlet-myymälöissä ja ostamalla vähän evästä ex tempore -piknikillemme.
Sitten hevosten luo! Annalanpuisto sijaitsee siis Arabiassa, vastapäätä blogissakin testattua Dylan-ravintolaa. Osa puiston rakennuksista on yksityisiä ja jos en olisi tiennyt, että talojen takaa löytyy heppoja, en olisi kyllä ikinä osannut niiden luokse suunnistaa. Mutta sieltä hevoset ja ponit löytyivät aitauksistaan. Yksivuotiaasta isot eläimet olivat huippukiinnostavia. Vaikka eläimet vaikuttivatkin säyseiltä yksilöiltä, lähempää tuttavuutta emme niiden kanssa tehneet, vaan tyydyimme ihastelemaan hevosia kauempaa.
Kun eläimiä oli ihmetelty riittävästi, jatkoimme matkaa Annalan kartanon etupuolen nurmikolle,missä pidimme evästauon kukkien keskellä.
P.S. Annalanpuiston vieressä on myös pieni leikkipaikka, josta blogissa on ollut juttua täällä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti