keskiviikko 14. elokuuta 2013

Lasten matkassa Kirjurinluodolla

Lapsille Porin matkojen ehdoton kohokohta on käynti Kirjurinluodolla ja sen lukuisissa leikkipaikoissa. Kirjurinluoto on iso puistoalue aivan Porin keskustan tuntumassa ja sieltä löytyy vaikka mitä aktiviteetteja. On useita leikkipuistoja, minigolf-rata, liikennepuisto, eläimiä, uimaranta ym. Aurinkoisena päivänä luodolla saa kulumaan aikaa helposti monta tuntia.
Leikkipaikkoja oli tullut viime kerran jälkeen vielä lisääkin, kun Kirjurinluodolle oli rakennettu Angry Birds-kiipeilyteline. Tämän lisäksi meidän testiryhmälle mieluisimpia olivat Pelle Hermannin-talo sekä laivan muotoinen kiipeilyteline.Puistoalue on niin iso, että meiltä meinasi epähuomiossa jäädä yksi aktiviteetti kokonaan huomaamatta. Puiston alueella sijaitsee nimittäin myös iso liikennepuisto, minne yli 4-vuotiaat saavat mennä harjoittelemaan liikennesääntöjä polkuautojen ratissa. Me emme paikasta aiemmin tienneet, mutta onneksi tällä kertaa salakuuntelu kannatti ja leikki-ikäinenkin pääsi polkuauton rattiin. Liikennepuisto oli aivan uuden karhea ja nykyaikaisempi kuin aiemmin testaamamme puisto, mutta idea molemmissa on sama. Porissa vapaita autoja joutui jonkin aikaa odottamaan, mutta polkupyörillä radalle pääsi saman tien. Liikennepuisto oli kovasti leikki-ikäisen mieleen, joskin puolen tunnin ratin kääntely tuntui olevan juuri sopiva aika auton ratissa olemiselle.
Mikäli Poriin olette suuntaamassa Kirjurinluoto on lapsiperheille ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Onko Pori teille entuudestaan tuttu paikka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti