lauantai 30. marraskuuta 2013

Suuret oli suunnitelmat

Joskus käy niinkin, että suunnitelmat ovat suuret, mutta toteutukset jäävät täysin puolitiehen. Tarkoituksenamme oli järjestää blogissa joulukalenteri, mutta sairastelujen vuoksi joudumme supistamaan suunnitelmia jonkin verran. Joulukuun aikana on kuitenkin tulossa ainakin muutama arvonta ja pari jouluista askarteluvinkkiä sekä tietenkin kokemuksia joulun ajan tapahtumista. Kannattaa siis pysyä matkassa!
Myös lasten joulukalentereissa jouduimme oikaisemaan, mutta onneksi kummitäti pelasti. Hän nimittäin leipoi lapsille ihanan piparkakkukalenterin. Nyt saakin sitten lapset mussutella piparia jouluun asti. Muuten karkki- tai suklaakalentereita meillä ei suosita, sillä pienille lapsille riittää hyvin muutkin kalenterit. Monena vuonna olen kuitenkin tehnyt lapsille omat xylitol-kalenterit. Hankin edulliset suklaakalenterit, otan suklaat luukuista pois ja laitan xylitol-pastillit tilalle. Lapset saavat luukun etsimisen ja avaamisen riemun, mutta hampaat säästyvät ;)
Herkkukalentereiden lisäksi lapset saivat tänä vuonna sedältä lahjaksi lelukalenterit. Playmobil- ja My little pony -kalentereiden avaamista meillä odotetaan ehkä eniten. 
Millaisia joulukalentereita teidän lapsilla on? Oletteko askarrelleet itse vai luottaneet kaupan valikoimiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti