tiistai 5. marraskuuta 2013

Leikkipaikka Telakanpuistikko

Jos päiväohjelman sisältönä on (aikuisten) vaatekaupoissa kiertelyä, saa lapsiseuralaiset pidettyä tyytyväisenä, kun lupaa, että vaateshoppailun lomassa pidetään breikki leikkipuistossa. Helsingissä on lähes 300 (!) leikkipaikkaa ja -puistoa, joten melko suurella todennäköisyydellä sopiva leikkipaikka löytyy, liikkui sitten missäpäin kaupunkia tahansa.
Me olimme ystävämyyntiasioissa liikenteessä Hietalahden suunnalla ja kuin tilauksesta kaupoilla käytyämme eteemme osui Telakanpuistikon leikkipaikka. 
Telakanpuistikon leikkipuisto on kokonaan aidattu ja monipuoliset leikkivälineet pitivät testiryhmän juniorit tyytyväisinä niin pitkään, että kirpeä syyskeli alkoi jo tuntua äitien tennareissa. Leikki-ikäisten suosikki oli selvästi hieno laivanmallinen kiipeilyteline. Taapero luotti perinteisiin keinuihin ja liukumäkeen, joita kumpiakin puistosta löytyi useampia.
Ennen puistoilua olimme käyneet hakemassa vähän evästä lähistön ruokakaupasta. Karjalanpiirakat ja hedelmät maistuivat puiston penkillä leikkien lomassa. Näin syksyn tullen täytyy varmaan alkaa vesipullon sijaan kantaa mukana termospulloa, niin äitikin pysyy lämpimänä mukana menossa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti