keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Piiikkku Kaakkkosen pooosti

Viikon kulttuuripläjäys tuli viime viikolla hoidettua Kulttuuritalolla musiikin merkeissä. TV:stä tutun Pikku Kakkosen Lastenkonsertit –kiertue saapui nimittäin Helsinkiin ja me lähdimme tietenkin innolla kuuntelemaan muusikoiden musisointia. Pikku Kakkonen levitti musiikin riemua lapsille ja lapsenmielisille yhteensä viidellä eri paikkakunnalla ja Helsingissä järjestettiin kiertueen viimeiset konsertit.
 
Kiertueen konserttien sisällöt poikkesivat toisistaan jonkin verran, mutta ainakin Helsingin aamupäivän konsertissa esiintyivät meidän testiryhmän suosikit Riku ja Rami. Muita Helsingin Kulttuuritalolla esiintyneitä ammattilaisia olivat mm. Susanna Haavisto, Eija Ahvo sekä rytminen PolePole –yhtye.
Pikku Kakkosen lastenkonsertti oli kestoltaan alle tunnin mittainen, mikä riitti ainakin taapero- ja leikki-ikäisille lapsille mainiosti. Eniten riemua yleisössä aiheuttivat jo edellä mainitut Pikku Kakkosesta tutut Riku ja Rami, tuttu Jos sun lysti on –laulu sekä vanha kunnon Hirsimökki-viisu.  Muulta osin rusina-askit piti välillä ottaa käyttöön, että junioriväki saatiin pysymään aloillaan.
Kaiken kaikkiaan tällainen kulttuurikokemus pientenkin lasten kanssa on mukava elämys ja lapsetkin tykkäävät. Toki taaperoikäisten muistisopukoihin ei konserteista varmasti paljoakaan jää muistoja, mutta äiti-lapsi –laatuaikaa tuli ainakin vietettyä. Liput konserttiin maksoivat n. 10 € ja alle 3-vuotiaat nauttivat musisoinnista ilmaiseksi. Seuraavaksi toiveissa olisi testata Titi Nallen tai Fröbelin Palikoiden rytmejä. Täytyykin alkaa tarkkailla keikkakalentereita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti