keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Parillan perheateria

Naurusaari-seikkailun jälkeen meidän perhe päätti jatkaa lounaalle Flamingon ravintolamaailmaan. Muutama paikan ravintoloista oli meille entuudestaan tuttu (lue täältä juttu Flamingon La Famiglia -ravintolasta), mutta tällä kertaa valitsimme meille entuudestaan tuntemattoman Parilla-ravintolan sen ikkunaan liimatun Perheateria-mainoksen innoittamina.
Olimme liikenteessä viikonloppuna sen verran varhaiseen lounasaikaan, että vapaissa pöydissä oli vielä valinnan varaa. Meidän ruokailumme aikana ravintola täyttyikin sitten lähes viimeistä pöytää myöten. Kuopukselle saatiin syöttötuoli ja tarjoilija toi pöytään listat ja lasillisen värikyniä. Piirustuspaperia ei tarvittu, sillä Parillan lastenlistan toisella puolella oli värityskuvia pikkuisille ja hieman haastavampia tehtäviä isommille lapsille. Näiden parissa oli mukava puuhastella ruokaa odotellessa.
Parillan perheateria oli juuri passeli kahdesta aikuisesta ja kahdesta lapsesta koostuvan testiryhmämme tarpeisiin, joten päädyimme tilaamaan sellaisen. 39,90 euron hintaan saimme kaksi lihapullat ja muussi -annosta ja kaksi aikuisten ruokaa. Varsinaisesti aikuisten annokseen olisi sisältynyt grillattua possua, mutta me tilasimme toisesta annoksesta kasvisversion. Perheateria sisälsi koko porukalle myös jälkkärit, aikuisille kahvia ja suklaata ja lapsille jäätelöä kinuskikastikkeella. Ruokajuomaksi pöytään tuotiin vielä iso kannullinen limua.
Parillan perheateria osoittautui hinta-laatusuhteeltaan oivaksi vaihtoehdoksi koko perheen ravintolaruokailuun. Perushyvät lihapullat ja muussi maistuivat mainiosti pienimmillekin testaajille ja aikuisten vatsat täyttyivät viimeistään limukannua tyhjentäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti