lauantai 16. marraskuuta 2013

Brittilounasta sporttisesti

Taannoisella Forum-käynnillä alkoivat myös testryhmän vatsat kurnia. Sopivaa ravintolaa ei tarvinnutkaan kaukaa etsiä, sillä Forumin 3. kerroksessa potentiaalisia vaihtoehtoja oli useampiakin. Forumin lounasvaihtoehtoja voi vertailla täältä.
Me lounastimme tällä kertaa O’Learys –nimisessä ravintolassa. Lankesimme paikan mainokseen, jossa kerrottiin ravintolassa olevan saatavilla Kids menu joka päivä. Ajankohtaisen lounaslistan voi tarkastaa paikan nettisivuilta, mutta me tilasimme tällä kertaa ruuat listalta.
Paikka on tunnelmaltaan juurikin sporttipubimainen. Lounasaikaan fiilis oli kuitenkin leppoisa ja paikka sopi hyvin myös lapsiasiakkaille. Ruoka tilattiin tiskiltä, tilaa oli hyvin ja syöttötuolitkin löytyivät, joten istuimme pöytään. Lounaaseen kuului lisäksi runsas salaattipöytä leipineen ja pahin kiukku saatiinkin jo sillä poistettua.
Testiryhmän isommat lapset nauttivat tällä kertaa listalta peribrittiläiset Fish & Chips –annokset. Lasten annokset kustansivat alle 6 € ja olivat kooltaan runsaat. Salaattipöydän ja ruuan lisäksi lasten annokseen kuului myös lasi maitoa. Vaikka paikka ei mitenkään poikkeuksellisen lapsiystävällinen ollutkaan, jäi ruokailuhetkestä kaikille hyvä mieli. Ruoka oli täyttävää ja salaattipöytä oli positiivinen yllätys.
Oletteko te testailleet Forumin uusittuja ravintoloita? Mikä paikan ravintoloista meidän kannattaisi testata seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti