perjantai 8. marraskuuta 2013

Melkein kuin Brooklynissä

Helsingin keskusta on täynnä ihania, viihtyisiä (ja pieniä) kivijalkakauppoja, kahviloita sekä ravintoloita. Niissä olisi kiva käydä lastenkin kanssa, mutta kun mukana kulkee yleensä myös pari taaperoa vankkureineen, sitä jostain syystä tulee useimmiten hakeuduttua hiukan väljemmille vesille asioimaan.
Niinpä sen kerran kun pääsimme keskustaan ainoastaan isompien lasten (4 ja 5 vee) kanssa, päätimme käyttää tilaisuuden hyväksi ja herkutella jossakin näistä tunnelmallisista kahviloista. Olimme liikenteessä Punavuoressa ja ensimmäisenä tiellemme osui Brklyn Bakery. Paikan kuppikakuista olimme kuulleet mairittelevia arvioita, joten astuimme sisään. Brklyn Bakeryn tiloissa on pari pientä pöytää, mutta leipomo oli juuri sulkemassa oviaan, joten nappasimme leivonnaiset mukaan ja kävelimme muutaman kymmenen metriä Fredrikinkatua Viiskulmaan päin, jossa sijaitsee samojen omistajien Brooklyn Cafe.
Jo ensimmäinen puraisu cookies & cream -kuorrutteista suklaakuppikakkua riitti vakuuttamaan testiryhmän. En muista, että olisin vähään aikaan syönyt mitään yhtä hyvää! Puolittelimme kakkusia, jotta kaikki saivat maistella eri makuja. Brklyn Bakeryn kuppikakkuja voi tilata myös juhliin, esimerkiksi baby showereihin, häihin tai synttäreille.
Brooklyn Cafen tilat ovat pienet, mutta rennon leppoisassa paikassa oli mukava asioida lastenkin kanssa. Kansainvälinen asiakaskunta ja työntekijät toivat kahvilakokemukseen oman ripauksen eksotiikkaa ja fiilis oli kuin olisi käynyt jossain vähän kauempanakin kuin vain oman kotikaupungin toisella nurkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti