keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Oikeassa leffassa

Elokuvia on katseltu aiemminkin, mutta tällä kertaa testiryhmän vanhimmat pääsivät tutustumaan ihan oikean elokuvateatterin tunnelmaan. Yksi testaaja oli nimittäin antanut toiselle syntymäpäivälahjaksi yhteistä aikaa elokuvan merkeissä ja sitä lähdettiin viettämään eräänä sunnuntaipäivänä. Elokuvasta päästiin helposti yhteisymmärrykseen ja niinpä me lähdimme ilmaan Lentsikoiden matkaan.
Eväitä ja aiheeseen sopivia tarroja hankittiin niin kaupasta kuin elokuvateatterin myymälästäkin. Lentsikat-elokuva kesti n. 1,5h ja aika oli ihan sopiva 5- ja 3-vuotiaille lapsille. Edes pissataukoa ei tällä kertaa tarvittu :) Muutenkin osoittautui erittäin hyväksi ideaksi, että valitsimme elokuvan, joka oli ehtinyt pyöriä teattereissa jo jonkin aikaa. Näin elokuvateatterin sali ei ollut läheskään täynnä, eikä ihan lähellä istunut muita katsojia. Niinpä leikki-ikäiset saivat eläytyä elokuvaan kunnolla ja jopa hieman keskustella hiljaisella äänellä tapahtumista keskenään elokuvan aikana.
Elokuva viihdytti pieniä poikia hyvin ja elokuvaretkestä jäi koko testiryhmälle oikein hyvä mieli! Välillä on kiva viettää laatuaikaa vain yhden lapsen kanssa ja antaa niille esikoisillekin sitä jakamatonta huomiota :) 
Oletteko te käyneet katsomassa Lentsikat? Mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti