keskiviikko 20. marraskuuta 2013

5-vuotiaan lahjatoiveita

Jatketaan vielä hieman synttäriteemalla. Viisivuotias lapsi alkaa olla jo niin iso, että häneltä voi kysellä syntymäpäivälahjatoiveita jo suoraankin. Meidän viskari (poika) pohti vastaustaan usein aika kauan ja äiti ehti aina kysyjälle huikata väliin jo vastauksen: pitkiä kalsareita.
Kuvat: Fisher-Price, Polarn O. Pyret, Djeco, Ikea, Hevisaurus/Sony Music, Molo Kids.
Juniorin omissa ajatuksissa oli kuitenkin aika lailla muita asioita kuin vaatteita. Meidän perheessä toivelistalle pääsi nimittäin seuraavia juttuja:
Oktonautteja, Palomies Sami -leluja, Poliisi-asu, laulukirja sekä askartelutarvikkeita. 
Meidän viisivuotiaalla on tällä hetkellä pinnalla kaikenlaiset roolileikit sekä tv:stä tutut piirroshahmot. Kavereiden kanssa leikitään mielellään poliisia tai palomiestä ja pelastetaan pikkusisaruksia hädästä. Tai sitten muistellaan television piirrosohjelman jaksoja ja toistetaan niitä pienten muovihahmojen avulla. Arvatenkin siis kaikki toivotut, ja siten myös saadut, lahjat olivat erittäin mieleisiä - ja tulihan paketeista onneksi niitä vaatteitakin. Jopa pitkiä kalsareita :)
Viisivuotiaalle hyvä lahja on myös yhteinen aika. Sitä voi toteuttaa esimerkiksi menemällä yhdessä lastenkonserttiin, sujauttamalla pakettiin uikkarit ja lupauksen yhteisestä uimahalliretkestä tai lähtemällä kaveriksi ihan oikeaan elokuvateatteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti