maanantai 25. marraskuuta 2013

Satukirppu

Huomio kaikki vantaalaiset ja sielläpäin liikkuvat! Onhan teille jo tuttu Tikkurilan keskustassa (osoitteessa Kielotie 20) sijaitseva siisti ja edullinen lastenvaatteiden second hand -liike, Satukirppu
Myymälän sisäänkäynti on Unikkotien puolella ja rataskansan houkuttelee sisään kynnyksen yli johtava luiska ja tilavat sisätilat. Myymälässä on siis helppo asioida vaunujenkin kanssa. Pienten asiakkaiden viihtymisen takaa perältä löytyvä suuri leikkinurkkaus. Meidän juniorimme viihtyivät niin hyvin, että pois ei olisi maltettu lähteä millään. Eikä kuulemma ollut ensimmäinen kerta, kun lapsia sai suostutella pois Satukirpun lelujen ääreltä.
Lasten leikkiessä me äidit tutustuimme Satukirpun vaatetarjontaan. Satukirppu ei ole perinteinen pöytävuokralla toimiva kirppis, vaan tosiaan second hand -liike, jonne vaatteet ostetaan kilohinnalla sisään ja hinnoitellaan ja laitetaan myyntikuntoon kaupan puolesta. Näin asiakkaan näkökulmasta ostoksilla käynti oli helppoa, kun vaatteet on lajiteltu koon ja tyypin mukaan siististi omille tangoilleen.
Satukirppuun voi siis tuoda omaan talouteen tarpeettomaksi jääneitä lastenvaatteita ja kenkiä. Liikkeessä ne punnitaan ja niistä saa korvauksen painon mukaan. Jos haluaa päästä lastenvaatteista kertarytinällä ja helposti eroon, on tämä hyvä tapa. Koska myyntiin tuotavia vaatteita ei hinnoitella erikseen esimerkiksi kunnon tai merkin mukaan, voisi ajatella, että myynnissä olisi ainoastaan halvempia merkkejä ja vähän kulahtaneempia vaatteita. Näin ei kuitenkaan asia ollut, vaan tangoilta löytyi Me&i:ta, PO.Pia ja Metsolaa siinä missä muiltakin kirppareilta.
Kehitysideana todettakoon, että jatkossa Satukirpusta olisi kiva löytää myös esimerkiksi leluja, kirjoja ja muita lastentarvikkeita. Onko Satukirppu teille ennestään tuttu liike?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti