lauantai 1. helmikuuta 2014

Lapsiystävälliset lounasravintolat Helsingissä TOP 3

Seuraavassa olisi luvassa hieman koostepostausta TOP 3 lapsiystävällisistä lounasravintoloista. Lista perustuu Lasten matkassa -testiryhmän mieltymyksiin ja kokemuksiin. Lista on tämä juuri tällä hetkellä ja kokemusten karttuessa se saattaa myös muuttua. Mutta nyt siihen itse listaan...
1. Ravintola Martina
Ruoholahden kauppakeskuksen läheisyydessä sijaitseva ravintola Martina toimii osittain yhteistyössä läheisen SnadiStadin kanssa, joten se on luonnollisesti myös lapsiystävällinen ravintola. Paikasta löytyi leikkipaikka, mutta sen lisäksi myös ravintolan ruoka oli maittavaa. Meidän testikerrallamme koko testiryhmä nautti lounaaksi pitsaa, mutta samoissa tiloissa toimivan kotipikaruokaravintola Lauantain listalta olisi löytynyt myös muita lapsiystävällisiä ruokia. Martinassa voi nauttia myös illallista, tosin me olemme testanneet ravintolaa lasten kanssa vain lounasaikaan.
Edit. 3.2.2014 Lukijamme kertoi, että Lauantai-ravintolan tilalla toimii nykyisin meksikolaista ruokaa tarjoava Habanero. 
2. Johto Cafe
Kampin kauppakeskuksen 5.kerroksessa sijaitseva Johto Cafe on etenkin vaunujen kanssa liikkuville vanhemmille helppo valinta lounaspaikaksi. Tilat ovat väljät ja mieleisen pöydän voi valita vaikka hieman reunemmasta, jolloin vaunutkin mahtuvat hyvin lähelle. Ruokaileville lapsille paikasta löytyy sopivan hintaisia ja kokoisia pasta-annoksia ja ainakin Lasten matkassa -testiryhmän juniorit pitävät paikan pastoista kovasti. Aikuisten kannattaa testata Johdon herkullisia salaatteja. Meidän kokemuksiamme Johto Cafesta löytyy täältä.
3. Dylan
Okei, Arabianranta ei ehkä ole ihan Helsingin keskustassa, mutta uskallamme väittää, että pieni reissaaminen palkitaan ravintola Dylanin lounaspöydän ääressä. Nälkä lähtee varmasti jo erittäin runsaan salaattibuffan antimilla, mutta vaihtuvalla lounaslistalla on myös burgereita sekä liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Lapset saavat puolikkaita annoksia puoleen hintaan. Dylanissa on myös leikkinurkka ja hyvin varusteltu lastenhoitohuone. Dylanin lounasherkut houkuttelevat ruokailijoita paikalle usein sankoin joukoin, eli ruuhkaa saattaa lounasaikaan olla. Postauksemme Dylanista voi lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti