tiistai 11. helmikuuta 2014

Kaarteita Kaareen

Eräänä perjantaipäivänä, kun meillä oli autokin käytössä, pakkasimme osittaisen testiryhmän autoon ja kaarsimme Kannelmäkeen Kauppakeskus Kaareen. Pääasiallisena käyntikohteenamme oli Kannelmäessä sijaitseva kirpputori, josta kerroimmekin aiemmin täällä, mutta toissijaisena asiana oli tutustuminen Kaaren lounaspaikkoihin.
Kaaresta löytää ruokaravintoloita eri makuihin aina sushista meksikolaiseen ja hampurilaisista wokkeihin. Suuriosa ravintoloista sijaitsee isossa yhteisessä tilassa, ns. Kylässä. Me suuntasimme siis ilolla testaamaan, kuinka Kylä toimii lapsiasiakkaiden kanssa. Ja hyvinhän se toimi!
Ravintola-alueen keskeltä löytyi iso kasa Fatboy-patjoja ja piirrettyjä esittävä näyttöruutu, joten me parkkeerasimme lapsikatraan kanssa läheiseen pöytään. Lapsille maistuivat perjantaihampurilaiset Hesburgerin tiskiltä, mutta kerrankin äidit saivatkin nauttia hieman muista, ei niin lapsiystävällisistä herkuista. Alueella pystyi nimittäin nauttimaan aterioita eri ravintoloista, joten kaikkien makumieltymyksien ei tarvinnut kohdata. Näin ollen lapset saivat hampurilaisensa ja äidit tulisempaa texmexiä.
Ravintolakylän lastenhoitotilat löytyivät videonurkkauksen läheltä inva wc:stä. Hoitotaso löytyi, mutta pottaa paikasta ei löytynyt.
Muuten tutustuminen Kauppakeskus Kaareen jäi melko pikaiseksi. Lapsiperheille sopivia liikkeitä näytti ison Prisman lisäksi olevan ainakin Name It, Anton&Nina ja Br Lelut. Mikään suuren suuri kauppakeskus ei siis ole kyseessä, mutta ainakin tuo Ravintola Kylä teki meihin vaikutuksen. Samanlaista yhteistä ravintolakeskittymää voisi harkita myös moni muu kauppakeskus. Helpottaa ainakin lapsiperheiden ateriointia kummasti.
Me aiomme suunnata Kaareen varmasti vielä uudestaankin, ainakin ruokailemaan. Mites te, onko Kaari teille jo tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti