lauantai 15. helmikuuta 2014

Lapsiystävälliset päivällisravintolat Helsingissä TOP3

Muutama viikko sitten kerroimme mielipiteemme lapsiystävällisten lounaspaikkojen kärkikolmikosta Helsingin keskustan alueella. Vaan entäpä, jos ravintolaan eksytäänkin lounasajan jälkeen, päivälliselle tai illalliselle? Monet lounaspaikat kun eivät tarjoile ruokaa kaiken päivää. Tässä listattuna kolme lapsiryhmän kanssa testattua ravintolaa, joihin kehtaa naperoidenkin kanssa mennä nauttimaan ruokailusta myös ilta-aikaan:
1. Ravintola Loiste
Ravintola Loiste sijaitsee keskellä Helsinkiä, Sokoksen tavaratalon 10. kerroksessa, eli silmänruokaa on tarjolla myös upean näköalan muodossa. Ravintola ei ole hintatasoltaan kaikkein huokein, mutta ruokien maut ovat sitäkin paremmat. Loisteessa ei ole erikseen lastenlistaa, mutta pienet annokset esim. alkupalakeitoista sopivat hyvin junioreillekin. Paikan ehdoton bonus on iso leikkihuone, jossa lapset viihtyvät helposti sen aikaa, kun vanhemmat vielä nauttivat ateriastaan. Meidän kokemuksiamme Loisteesta voi lukea täältä ja täältä.
2. Ravintola White Lady
Hiukan ydinkeskustan ulkopuolella, Meilahdessa, sijaitseva White Lady on perinteikäs, mukava ruokaravintola. Lapsiperheet ovat White Ladyssa tervetulleita asiakkaita, paikasta nimittäin löytyy leikkipaikat sekä sisältä että ulkoa (ulkoleikkipaikka käytössä kesäisin), lastenlista ja syöttötuolit. Muutaman kerran vuodessa ravintolassa järjestetään myös erityisesti lapsille suunnattuja tapahtumia, kuten askartelua ja pizzakoulua. Meidän käynnistämme White Ladyssa pääset lukemaan täältä (ja täältä).
3. Pizzeria Dennis, Töölö
Dennis-ketjun italialaisia ravintoloita on Helsingissä useampiakin, mutta lapsiperheiden keskuudessa yksi on ylitse muiden. Tai sanotaanko näin, että jos ravintolasta löytyy pallomeri, sen suosio pikkuasiakkaiden keskuudessa taitaisi olla taattu, vaikka listalla olisi kaurapuuroa ;). Täältä voit lukea meidän vierailustamme Töölönkadun Denniksessä.
Mitkä ovat teidän lempiravintoloitanne Helsingissä, kun liikutte lasten kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti