keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lounasta Ikea-hinnoilla

Jo viime vuoden puolella testiryhmämme kävi retkeilemässä Vantaan Ikeassa, mutta ruokailukokemus Ikean ravintolassa jäi raportoimatta joulukiireiden painaessa päälle. Nyt siis asiaa lounastamisesta sini-keltaiseen malliin! Opiskelijakortista luopumisen jälkeen on päässyt aika harvoin näkemään alle 5 euron hintaisia lounaita. Ikeassa tämä(kin) on kuitenkin siis mahdollista. Aikuisten kasvisannos maksoi 3 euroa ja risat, lasten lihapullat 1,95 €.
Asiointi Ikean ravintolassa on helppoa useammankin lapsen kanssa. Isommat lapset työnsivät polleina tarjotinkärryjä, joihin saatiin kevyesti mahdutettua koko porukan annokset. Ruoka annostellaan lautasille tavalla, joka toi mieleen lämpimiä muistoja peruskouluajoilta.
Maksamisen jälkeen siirryttiin pöytään. Avaruutta ja valoa riittää Vantaan Ikean ravintolassa ja luonnollisesti myös Ikea-brändättyjä syöttötuoleja ja ruokalappuja oli hyvin tarjolla. Kun lautaset oli tyhjennetty, tarjottimet palautettiin liukuhihnalle. Ruokailuvälineiden siirtyminen itsestään kohti pesupaikkaa oli lapsista kiinnostavaa seurattavaa.
Entäs se maku sitten? Koulumuistoja tuli kieltämättä makumaailmastakin mieleen, mutta toisaalta, kouluruokahan on usein aika hyvää! Tarjolla on siis simppeliä ja vatsat täyttävää perusruokaa, gourmet-elämyksiä varten on sitten olemassa muita paikkoja.
Mitä mieltä te olette Ikea-ruoasta, hot or not?
P.S. Käy lukemassa aikaisemman Ikea-postauksemme kommenteista lukijamme positiivisista kokemuksista Ikea-ravintolassa ruokailusta vauvan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti