torstai 19. syyskuuta 2013

Viikon vinkki: Helsinki Design Week

Tapahtumakalenterista nousee tällä viikolla esiin jo viikon käynnissä ollut Helsinki Design Week. Tulevana viikonloppuna, 21.-22.9, järjestetään nimittäin Helsinki Design Week:n lasten viikonloppu. Tapahtuman pääpaikkana toimii Katajanokan Tulli- ja Pakkahuone, mutta ohjelmaa lapsille löytyy myös muualta kaupungista. Tähän tapahtumaan kannattaa ehdottomasti tulla vaikka hieman kauempaakin!
Tulli- ja Pakkahuoneen tarjonnasta meidän silmille pomppasi erityisesti Lasten Helsinki - arkkitehtuuripaja. Paja toimii non-stop -periaatteella ja sinne saa mennä suunnittelemaan ja rakentamaan Legoista pienoismallia omasta unelmien Helsingistä. Työpaja sopii kaikenikäisille ja sinne on vapaa pääsy. 
Toinen, käsillään tekeville junioritestaajille mieleinen juttu olisi varmasti Ikean rakentama Småland-henkinen leikkimaailma. Leikkimaailmassa pääsee perusleikkien ja -piirtämisen lisäksi myös tuunaamaan oman lelun, jonka saa viedä mukanaan kotiin asti. 
Jos kaipaat vielä lisää vaihtoehtoja, niin Lasten designjuhlista ja muista Design Week:n lasten tapahtumista voi lukea lisää täältä.
(Kuva: Helsinki Design Week)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti