tiistai 17. syyskuuta 2013

Lapsiystävällinen Martina

Edellisestä kerrasta viisastuneena, kävimme testiryhmän kanssa syömässä lounasta Ruoholahden kauppakeskuksessa sijaitsevassa Martina-ketjun ravintolassa. Jo ensimmäisellä vilkaisulla huomio kiinnittyi rattaiden ja vaunujen runsaaseen rivistöön; tässä paikassa ei selvästikään pelätä lapsiasiakkaita!
Ravintolan perältä löytyi kiva leikkipaikka, jonka junioritestaajat oitis ottivat omakseen. Syöttötuoleja oli vapaana pari kappaletta, mutta me pärjäsimme tällä kertaa ilman. Joukon nuorin testaaja söi välipalaa omista rattaista käsin ja toiseksi nuorin parivuotias pääsi jo "isojen ihmisten" sohvalle istumaan. Syöttötuoli olisikin ollut vähän hankala asemoida, sillä pöytäloosimme sijaitsi hieman korotetulla alueella ja jos syöttötuoli olisi ollut pöydän päässä, ei napero olisi ylettynyt itse syömään pöydän ääressä.
 
Ainakin näin lounasaikaan ruoka tilattiin Martinassa tiskiltä. Mukaan sai kapulan, joka alkaa vilkkua ja väristä, kun ruoka on valmista. Lounaslistalla ei ollut varsinaisia lasten annoksia, mutta kaikista ruoista olisi ollut saatavilla puolikkaat versiot puolitettuun hintaan. Lisäksi samoissa tiloissa sijaitsevan kotipikaruokaravintolaLauantain listalta olisi löytynyt muun muassa lihapullia. Me päädyimme tällä kertaa tilaamaan kaikille pitsaa, aikuisille omat ja lapsille yksi yhteinen, reilu meininki ;). Juniorit pääsivät pistelemään pitsaa poskeen lapsille mitoitetuilla ruokailuvälineillä.
 
Ennen poislähtöä tarkistimme vielä Martinan ja Lauantain wc-tilojen lapsiystävällisyyden ja hyvät pisteet tuli täältäkin, sillä siistissä vessassa oli sekä hoitopöytä että potta. 
Löytyykö kokemuksia muista Martina-ketjun ravintoloista? Ovatko muutkin ketjun ravintolat yhtä lapsiystävällisiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti