tiistai 24. syyskuuta 2013

Himaruokaa

Ennen retkeä Teatterimuseoon kävimme lounastamassa Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintolassa. Sisäpihan luiskaa pitkin on helpointa mennä sisään ravintolaan lastenrattaiden kanssa. Me jäimme katraamme kanssa ruokailemaan kahvilan puolelle. Tämä oli luultavasti hyvä ratkaisu sekä meidän että muiden asiakkaiden kannalta. Varsinainen ravintolapuoli oli nimittäin melko täynnä työpaikkaruokailijoita, kahvilapuoli sen sijaan oli mukavan rauhallinen.
Hima & Salin lounaslistalta tilasimme naperoille jauhelihakeittoa. Lasten annoksen hinta oli 4 euroa. Keitto oli hyvällä tavalla kotiruokamaista, mutta kovin kuumaa. Nälkäinen testiryhmä ei meinannut millään malttaa odottaa, että keitto jäähtyisi. Onneksi pahimpaan nälkään sai haukata herkullisia leipäkorin antimia. Aikuisten kasvisannoksessa olisi omaan makuuni voinut käyttää mausteita reilumminkin. 
Lounaan yhteydessä tulee testiryhmän kanssa harvoin nautittua jälkiruokia, mutta tällä kertaa emme voineet vastustaa Hima & Salin vitriinin herkkuja. Suussasulavat korvapuustit ja mokkapalat tuli jaettua ja syötyä viimeistä murusta myöten.
Ravintolan invavessasta löytyi sekä hoitotaso että potta.
Hima & Sali -ravintolassa voi järjestää myös lasten synttärijuhlat, eli jos kokkailu ei innosta, tässä yksi vaihtoehto mäkkärisynttäreille ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti