lauantai 14. syyskuuta 2013

Vielä tulee kauniita päiviä...

Vaikka virallisesti ollaankin jo käännetty kalenterin lehdet syksyn kuukausien puolelle, on ainakin meitä eteläsuomalaisia hemmoteltu aurinkoisilla ja lämpimillä syyssäillä. Tällaisina päivinä olemme lasten kanssa ottaneet usein suunnaksi kaupungin parhaat hiekkalaatikot, eli retkeilleet rannoilla.
Kaupungin uimarannat ovat sesonkien ulkopuolellakin kivoja retkikohteita. Niiltä löytyy usein keinuja, kiipeilytelineitä tai muita leikkivälineitä, kauniita maisemia ja sileitä rantakallioita sekä tietenkin hiekkaa, jolle voi levittää piknik-viltin ja josta saa leipoa loputtoman määrän kakkuja. Lisäksi roskikset ja yleensä vessatkin ovat lähistöllä.
Jutun kuvat ovat Lauttasaaresta, jossa retkeilimme tällä kertaa kolmen äidin ja neljän lapsen poppoolla. Sattumalta osuimme paikalle ympäristötaidenäyttely LARU ARTin aikaan. Tapahtuma järjestetään vuosittain, ensimmäinen LARU ART pidettiin vuonna 2006. Luonnon keskelle toteutetut taideteokset, kuten nämä suloiset lintujen huussit, kiinnostivat porukan junioreitakin. Ympäristötaidetta pääsee ihailemaan 6. lokakuuta saakka. Ja tähän näyttelyyn ei muuten peritä sisäänpääsymaksua :).   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti