sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hotelliyö ja Kuopion kivoin puisto?

Niin, kertokaapa kuopiolaiset, mahtaakohan tämä Hapelähteenpuiston lähiliikuntapaikka (keskustan tuntumassa, Suokadun päässä) olla Kuopion kivoin leikkipuisto? Ainakin meidän jälkikasvu viihtyi siellä mainiosti ja testipäivän väenpaljoudesta päätellen paikka on melkoisen suosittu.
Teimme Kuopioon pikaisen viikonloppureissun ja ennen pitkää kotimatkaa päätimme väsyttää lapset leikkikentällä. Kaverit vinkkasivat keskustassa olevasta Hapelähteenpuistosta ja kun paikka sijaitsi sopivasti hotellimme lähellä, kurvasimme sen kautta kotimatkalle. Leikkipuisto olikin tosi hieno. Laajalle alueelle levittäytyvässä puistossa oli kiipeilytelineitä, keinuja, liukumäkiä, palloilukenttiä ja monenlaista muuta vempainta niin vuoden ikäiselle taaperolle kuin ketterälle leikki-ikäisellekin. 3-vuotiaan suosikki oli vauhdikas liukumäki (jäätelökioski olisi ehkä vienyt voiton, mutta se oli suljettu testihetkellä). 1-vuotias oli tyytyväinen, kun oli tilaa juosta äidiltä ja isältä karkuun. Kestosuosikit eli keinut olivat myös hauskoja. Tällaisen aikuinen-lapsi-keinun haluaisin meidän lähipuistoonkin!
Lähes tunnin tehokas leikkipuistoilu toimi juuri niin kuin suunniteltiin; molemmat naperot nukahtivat auton startatessa ja paluumatka sujui rauhallisissa merkeissä. 
Kuopion reissulla yövyimme Scandic Kuopio -hotellissa. Hotellin valinta tehtiin tällä kertaa puhtaasti hinnan perusteella ja meille oltiin vähän vihjailtu, että paikka olisi jo parhaat päivänsä nähnyt. Perillä odotti kuitenkin siisti ja ihan viihtyisä huone järvinäkymin. Kuten muissakin Scandic-ketjun hotelleissa, lapsivieraat huomioitiin pienellä tervetuliaislahjalla ja leikkihuonekin löydettiin. Esikoinen bongasi jo hotelliin mentäessä uima-altaan, mutta tällä reissulla emme ehtineet polskimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti