perjantai 6. syyskuuta 2013

Punavuoren parhaat putiikit

Helsingin Punavuoresta löytyy koko joukko hurmaavia pieniä putiikkeja, joiden tarjonta kattaa viimeisimmät lastenvaatevirtaukset sekä ihanimmat lelu- ja sisustusuutuudet. Jos suunnitelmissa on ostoskierros näille nurkille, suosittelemme katsastamaan ainakin nämä tässä postauksessa esitellyt helmet. 
Punavuoren Peikko (Uudenmaankatu 15, samassa osoitteessa myös Outlet, joka on avoinna lauantaisin) on jo klassikko trendikkäiden pikkuihmisten vaatettajana. Liikkeessä on edustettuina suomalaisten merkkien (mm. Metsola, Kimperi) ohella lastenvaatemuodin laatumerkkejä kuten Småfolk, Mini Rodini, Molo Kids ja Ticket Outdoor. Vaatteiden lisäksi Punavuoren Peikossa on myynnissä lastenhoitotarvikkeita, leluja ja lastenvaunuja.
Vanhan talon kivijalkamyymälä ei ole ihanteellisin paikka vierailla lastenvaunujen kanssa, mutta normaalilevyiset rattaat saa kyllä kammettua sisälle asti.Lapsia varten liikkeessä on myös pieni, joskin ihan hyvin varusteltu, leikkinurkkaus. 
Fredantorin kulmalla (osoitteessa Fredrikinkatu 18) sijaitsee Zicco, jossa on myynnissä rutkasti kivannäköisiä (puu)leluja mm. Vilac:lta ja Djecolta sekä persoonallisia lastenvaatteita esimerkiksi Aarrekidin, 3Pommes:n ja Eat Ants:n mallistoista. 
Zicconkin liike on kivijalkakauppa, mutta sisäänkäynti oli rattaidenkin kanssa suhteellisen helppo selvittää matalien portaiden ja leveämmän oviaukon ansiosta. Lapset suuntasivat oitis kohti leikkinurkkausta ja viihtyivät siellä koko kauppakeikan ajan. Ziccon nettisivuilta löytyy lisäksi maininta, että liikkeessä olisi hoitotasolla varustettu wc. Tämä jäi meiltä huomaamatta, kun tarvetta ei testireissulla ollut hoitotoimille.
Kun Zicco on katsastettu, kannattaa ehdottomasti jatkaa vielä muutama kymmenen metriä Fredrikinkatua kohti Viiskulmaa, sillä osoitteessa Fredrikinkatu Lh2 sijaitsee pieni, mutta täynnä houkutuksia oleva suomalaisen Aarrekid-merkin oma myymälä.
Liike sijaitsee katutason alapuolella ja sinne on muutama jyrkähkö porras, joten rattaiden kanssa saattaa tarvita kantoapua. Lapsitestaajat ilahtuivat tästäkin kaupasta löytyneestä leikkinurkkauksesta. Äidit puolestaan olivat mielissään testihetken mojovista aleprosenteista.sekä muutaman euron hintaisista outlet- ja poistotuotteista.
Muita keskustan pikkuputiikkeja, joissa vierailua lapsellisen kannattaa harkita ovat Fiilinki (Fredrikinkatu 45A),Kids Avenue (Bulevardi 15, toinen myymälä Kampin kauppakeskuksessa), Kirjokanta (mm. Ruskovillan tuotteita, Kalevankatu 7), Le Bunuell (Bulevardi 22), Youngest Fashion (Fredrikinkatu 27) sekä Daisy & Don(kaksi myymälää osoitteissa Kapteeninkatu 26 ja Kasarmikatu 46-48).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti