lauantai 19. huhtikuuta 2014

Tuttu Dennis uudessa kaupungissa

Aikaisemmassa blogipostauksessa kerroimmekin, että testasimme Tampereella yöpyessämme hotellimme Scandic Stationin Bistro Julienne -ravintolan menua iltaruoan aikaan. Lounaalla kävimme - lukijan suosituksesta - keskustassa Aleksanterinkadulla sijaitsevassa Pizzeria Denniksessä. Dennis-ketjun helsinkiläisravintolat ovat meille tuttuja ja niistä etenkin Töölön pallomeri-Dennis on lasten suosikki. Täältä voi lukea yhdestä ruokailukerrastamme Töölönkadun Denniksessä.
Tampereen Dennis on aika ahdas ja vähän arvelutti, miten meidän kuuden hengen porukkamme kahden syöttötuolin ja kaksien rattaiden kanssa saadaan mahdutettua pöydän ääreen. Vastaanotto paikassa oli kuitenkin ystävällinen ja tilaa tehtiin, jotta kaikille löytyi paikka.
Lounasaikaan Denniksessä oli tarjolla vaihtuva lounasmenu, jolta aikuiset tilasivat annokset. Ruoka oli ihan ok. Kala-annos ei ollut koolla pilattu, mutta keittoa sai annostella itse lautaselle haluamansa määrän. Lounaaseen sisältyi lisäksi salaattipöytä ja kahvi/tee keksien kera. Salaattipöydän vesimelonit olivat kovasti kaikkien lasten mieleen.
Leikki-ikäiset kaverukset valitsivat lasten listalta spagetti bolognesen. Iso annos puolitettiin kahdelle naperolle. Ruoan määrä olikin vallan riittävä 3-vuotiaalle neidille, mutta 4-vuotias poika olisi jaksanut enemmänkin ja maisteli sitten äidinkin annoksesta. Kaikki lapset saivat omat söpöt lastenaterimet ja mukit. Huomaavaista oli myös se, että lasten maitomukit kaadettiin puolilleen ja loppu tuotiin tarjolle pullossa. Täydet maitolasit yhdistettynä leikki- ja taaperoikäisiin ruokailijoihin kun sisältää aina pienen jännitysmomentin nimeltä kenen lasi kaatuu ensin ;). 
Tästäkin Dennis-ketjun ravintolasta löytyi ravintolan perältä pieni leikkipaikka. Testiryhmän vauvaa lukuun ottamatta kaikki lapset karkasivatkin puuharuudun pariin, kun vatsat oli täytetty. Olimme tällä kertaa ainoa lapsellinen seurue Denniksessä, muuten ravintolan pöydät täyttyivät pääosin työpaikkalounastajista. Kuten lukijavinkissäkin todettiin, Denniksessä ilmapiiri oli ystävällinen ja palvelu hyvää, joten tälläkin kertaa poistuimme ketjun ravintolasta hyvillä mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti