lauantai 12. huhtikuuta 2014

Tunnelmia Lapsimessuilta

Kuten jo aiemmin kerroimme, tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Lapsimessut. Lasten matkassa vieraili blogipassilla messuilla jo heti niiden ensimmäisenä päivänä, perjantaina. Mikäli messut kiinnostavat, ennättää paikalle vielä tänään lauantaina iltakuuteen asti ja sunnuntaina klo 9-17.
Lapsimessuilla oli tänä vuonna havaittavissa muutamia parannuksia edellisiin vuosiin verrattuna. Lastenvaatteita myyvät osastot oli sijoitettu lähelle toisiaan, joten ostoksia oli helpompi tehdä. Lisäksi monet yritykset ja yhdistykset olivat sijoittaneet, ehkä aiempaa enemmän, messuosastoilleen myös jonkin pienen lasten puuhapisteen. Oli piirustuspöytiä, liukumäkiä ja temppuratoja. Lapset viihtyivät näin ollen paremmin äitien tutkiessa messutarjouksia.
Muuten messuilla liikkuminen on tietenkin neljän pienen lapsen kanssa melko haastavaa. Mielenkiintoisia pisteitä kun löytyy joka nurkalta, eivätkä pienet mielet osaa sopuisasti päättää, minne sitä seuraavaksi haluaisi. Jokaisen lempikohteissa kuitenkin vierailtiin ja positiivisimmat kokemukset taidettiin jälleen saada paloauton liukumäessä ja Model Expon puolella sähköisellä autoradalla. Pienimmät viihtyivät etenkin Tallink Siljan pallomeressä.
Eväitä syötiin tällä kertaa omasta repusta, joskin maistiaisiakin tietenkin mutustelimme. Messupäivämme sujui vilkkaasti ja paluumatkalla bussissa olikin melko hiljaista porukkaa.
Mikäli viikonlopulle on vielä tekemisen puutetta, Messukeskuksesta sitä varmasti löytyy! Lapsimessujen lisäksi samalla lipulla pääsee kokemaan myös Lähiruoka & luomu -messut, pienoismalli- ja harrastetapahtuma Model Expon, ostosmahdollisuuksien OutletExpon, käsitöiden ja askartelun ystävien Kädentaitotapahtuman sekä lemmikkitapahtuma PetExpon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti