keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Junabongailua Scandic Tampere Stationissa

Aikaisemmassa blogipostauksessa kerroimme, että onnistuimme saamaan junaliput Tampereelle edulliseen säästöhintaan. Liput yhden yön minilomaa varten varattiin nopsaan ja ajatuksena oli, että mietitään majoitustasitten myöhemmin. Olimme alun perin suunnitelleet, että varaisimme kahden äidin ja neljän lapsen porukallemme kaksi erillistä huonetta. Muutamaan hotelliin soitettuamme ja huonehintoja kuultuamme muistui kuitenkin taas mieleen, miksi kotimaanmatkailua ei tulekaan niin usein harrastettua...
Scandic-ketjun asiakaspalvelusta meille suositeltiin kahden erillisen huoneen sijaan yhtä yhteistä isoa huonetta, jossa nukkumapaikkoja riittäisi kaikille ja hinta olisi huomattavasti edullisempi kuin kahdesta erillisestä huoneesta. Hetken mietittyämme tartuimme tarjoukseen ja varasimme omalla saunalla ja parvekkeella varustetun sviitin vielä uudenkarheasta Scandic Tampere Station -hotellista.
Aivan rautatieaseman kupeeseen keväällä 2012 avattu Scandic Station on ketjun uusimpia tulokkaita. Modernisti sisustetussa hotellissa meitä odotti tilava huone ylimmässä kerroksessa. Huoneessa oli leveä parisänky ja kunnon kokoinen vuodesohva. Testiryhmän pienimmille taaperoille tuotiin matkasängyt. Pottiakin saimme kylppäriin kaksin kappalein.
Sisäänkirjautumisen jälkeen muksuja muistettiin Scandicin tervetuliaislahjoilla. Puuhakirjojen parissa askartelu jäi tällä reissulla vähän muiden juttujen varjoon, mutta joka tapauksessa lapset olivat mielissään, kun saivat pakata kirjaset mukaan kotiinviemisiksi. Hotellihuoneessa kävimme alkuun vain kääntymässä ja viemässä matkatavarat säilöön. Illalla päivän seikkailujen ja iltaruoan jälkeen oli ihana laittaa sauna lämpiämään. Kiitos fiksun matkaseuran, meillä oli mukana omia kylpyleluja ja lapset saunoivat ja läträsivät vedellä innoissaan.
Illallista nautimme Scandic Stationin alakerrassa sijaitsevassa Bistro Juliennessä. Paikka osoittautuikin oivaksi valinnaksi lapselliselle seurueellemme. Arki-iltana ravintolassa oli miellyttävän väljää ja rauhallista, muksut viihtyivät leikkipaikalla ja lasten listalta löytyi mestarikokki Jamie Oliverin innoittamia herkkuja.
Scandic Stationin aamiaisbuffasta mainitsemisen arvoista on ainakin paikallisherkku mustamakkara, ihanan tuoreet hedelmät sekä runsas luomutuotteiden käyttö.
Olimme etukäteen vähän pelänneet, miten neljän naperon nukuttaminen yhdessä huoneessa onnistuisi, mutta onneksi huolemme osoittautui turhaksi. Jännittävä junamatka, päivän retket, ravintolan leikkipaikalla peuhaaminen, piiloleikki hotellihuoneessa ja viimeistään saunominen veivät tehokkaasti mehut koko porukalta. Tabletilta nautitun päivän pikkukakkosannoksen jälkeen naperojengi oli valmis yöpuulle ja äidit seurasivat pian perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti