keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Burgereiden kuningas

Pahin uutuuden viehätys alkoi olla takana, joten mekin uskaltauduimme kokonaisen testiryhmän kanssa testaamaan Mannerheimintiellä sijaitsevan burgereiden kuninkaan, Burger Kingin. Perjantaina lounasaikaan paikalla oli myös muutama muu asiakas, mutta saimme kuin saimmekin koko porukalle riittävän ison pöydän. Toiset rattaat jätimme suosiolla "eteiseen" ulko-oven luokse, sillä niiden ahtaminen pöydän viereen olisi ollut sula mahdottomuus. 
Burger Kingissä toiminta on hyvin pitkälle samankaltaista kuin tutummissakin pikaruokaravintoloissa. Äideille isommat hampurilaisateriat ja lapsille lastenateriat leluineen. Burger Kingissä tosin lapsetkin joutuivat (?) nauttimaan ranskanperunoita mäkkärissä totuttujen omenalohkojen sijaan. Hyvin se ruoka kuitenkin upposi! Muuta poikkeavaa Burger Kingissä oli esimerkiksi se, että asiakkaat täyttävät juomamukinsa itse, joten näin ollen jokainen sai itse määritellä juoman ja jääpalojen suhteen. 
Makuelämys oli positiivinen ja ainakin näin ensimmäisellä kerralla hampurilaiset tuntuivat tuoreemmilta ja selkeämmiltä kuin kilpailevalla ketjulla. Vatsat täyttyivät ääriään myöten, joten herkulliselta vaikuttavan jälkiruokalistan testaus jäi kutkuttelemaan vielä seuraavaan kertaan. Hoitotoimenpiteille Burger Kingistä ei löydy erikseen tavallisesta wc:stä poikkeavia tiloja ja muutenkin saniteettitilat sijaitsevat kapeiden kierreportainen päässä rakennuksen alakerrassa. Ja muistakaa, mikäli saniteettitilojen käytölle on tarvetta, painakaa oven koodi mieleenne (sieltä kassakuitista) jo ennen, kuin lähdette sukkuloimaan portaita alas taaperon ja parin leikki-ikäisen kanssa.
Mannerheimintien Burger King ei ehkä ole se ravintola, jonne on kaikkein helpointa mennä pienten lasten ja rattaiden kanssa, mutta välillä vaivakin kannattaa. Pikaruokaketjun ruuat eivät lompakkoa liikaa rasita, kaikki saivat nälän tyydytettyä ja lapset lisäksi vielä helisevät lelut matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti