maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kirppujen metsästystä Vantaalla

Saimme osan testiryhmän junioreista isovanhemmille hoitoon niin, että mahduimme yhteen autoon ja lähdimme tutustumaan Vantaan kulttuuri- ja shoppailutarjontaan. Tai no, ehkä se on turhan laajasti sanottu, mutta muutama täsmäisku meillä oli listalla.
Ensimmäisenä otimme suunnaksi Itä-Vantaan tunnetuimman lähiön, Hakunilan. Hakunilassa, osoitteessa Kimokuja 4, sijaitsee nimittäin mielenkiintoinen lastentarvikekirpputori, Mini Muksut. Mini Muksut toimii samalla itsepalveluperiaatteella, kuin monet muutkin kirpputorit, mutta sisältä löytyykin monia pieniä myyjän ja asiakkaan toimintaa helpottavia asioita.
Mini Muksut sijaitsee kerrostalon alimmassa kerroksessa, joten vaunujenkin kanssa pääsee helposti ostoksille. Myymälästä löytyy kaksi vaunuparkkia; toinen ulkoa ja toinen sisältä. Sisällä oven läheisyydessä sijaitsee myös siisti, isohko ja osittain aidattu lasten leikkialue. Erityisenä vetonaulana leikkialueelta löytyy, lelujen lisäksi, tv-ruutu, jossa pyörii lapsiystävällisiä ohjelmia. Läheltä eteistä löytyy myös lastenhoitohuone kaikkine tarvikkeineen.
Mini Muksut on ulkoasultaan erittäin siisti. Pöydät ovat keskenään samanlaisia ja tukevan tuntuisia. Lisäksi kaikissa rekeissä roikkuvat myymälästä lainatut, samanlaiset henkarit ja pienemmät tavarat on voinut asetella siististi, niin ikään myymälästä lainattuihin, koreihin. Ja puhumattakaan vielä omistajan valmiiksi askartelemista kokolapuista... Pienellä panostuksella myyntipöydistä saadaan huomattavasti siistimmän ja yhtenäisemmän näköisiä, kuin monilla muilla kirpputoreilla. Tämä taas tekee koko myymälän yleisilmeestä heti siistimmän. Täällä on todella nähty vaivaa, myös kirpputoriyrittäjän toimesta!
Isommille myyntiin tuleville tavaroille on Mini Muksujen myymälässä oma tilansa. Ne voi nimittäin viedä tilavalle ja lasitetulle parvekkeelle myymälän takaosaan. Myyntipöytien lisäksi paikassa toimii pieni kahvila, joten janoisena ei ostoksia tarvitse tehdä.
Myynnissä Mini Muksuissa näytti testipäivänä olevan ehkä hieman enemmän tytöille sopivia vaatteita. Paikasta ei kannata etsiä niinkään rodinia tai molokidsiä, mutta peruskäyttövaatteita rekeillä roikkui yllin kyllin. Myynnissä oli myös jonkin verran uusia, söpöjä käsitöitä, esimerkiksi myssyjä, lasten villasukkia ja peittoja.
Pöytävuokra Mini Muksuissa kustantaa 28 €/vko (tällä hetkellä tarjous 25 €), tarkemmat tiedot löydät täältä. Mikäli ostosmatka suuntautuu Vantaalle, niin Mini Muksut kannattaa ehdottomasti pitää mielessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti