lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ostoksilla Bahia Felizissä

Tokihan Kanarian reissulla pitää myös hieman ostoksiakin tehdä. Aivan hotellialueemme vieressä, ja jopa sen sisällä, oli muutamia Basaari-liikkeitä, mutta päätimme lähteä myös hieman pidemmälle ostosmatkalle. Pohdimme Playa Del Inglesin ja Atlantico -ostoskeskuksen välillä ja päädyimme lopulta jälkimmäiseen.
Saimme oppaalta bussiaikataulun (bussi nro 90) ja menimme pysäkille odottamaan bussia hyvissä ajoin. Ja odottaa sitä saikin. Bussi tuli nimittäin 20 minuuttia myöhässä, mutta tuli kuitenkin. Toinen ikävä yllätys koettiin kuitenkin heti bussiin astuessa, kun kuski näytti lastenrattaat -kielletty kylttiä. Saimme kuitenkin poikkeusluvan ja nousimme bussiin rattaat kasattuina. Tämä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon vastaavissa tilanteissa, että niitä matalalattiabusseja vaunupaikkoineen ei aina välttämättä olekaan. Noin 15 minuutin bussikyyti oli kuitenkin erittäin edullinen. Kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta kyyti kustansi alle 4 euroa.
Itse ostoskeskus olikin ihan positiivinen yllätys. Tilaa ja kauppoja riitti! Äiti kulutti euroja sillä aikaa kun lapset leikkivät kolikkolaitteissa ja lelukaupassa isänsä seurassa. Lelukaupasta tarttui mukaan niin tuliaisia kuin lomalahjoja lapsille ja paluumatkalle lähdettiin kukin hymyssä suin. Meidän käynti Atlantico -ostoskeskuksessa oli melko pikainen sillä emme halunneet tuhlata kaunista päivää sisällä oloon. Mutta sadepäivää tuolla voisi hyvin viettää hieman pidemmänkin kaavan mukaan. Ruokaravintoloita löytyi ja kauppojakin vähän jokaiseen makuun! Me palasimme takaisin hotellille taksikyydillä, sillä emme halunneet luottaa siihen, että a) bussi tulisi ajallaan b) se ottaisi meitä rattaineen kyytiin. Taksimatka maksoi n. 17€, mikä sekään ei tuntunut kovin pahalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti