maanantai 5. toukokuuta 2014

Wanhan myllyn tarina

Testasimme aurinkoisina pääsiäisen päivinä Herttoniemen kartanon mailta, pehtoorin tuvasta, löytyvän Ravintola Wanha Myllyn. Paikka on tunnelmallinen ja miljöö historiallisen hieno. Ravintolasta löytyy talvisin 74 asiakaspaikkaa ja kesällä lisäksi 150 paikkainen terassi/puistoravintola. Me ruokailimme tällä kertaa sisällä, eikä ravintolan ulkoterassi olisi vielä auki ollutkaan. Ravintola Wanha Myllyn legendaarisin ruoka lienee lankkupihvi, mutta me nautimme tällä kertaa paikan hampurilaisista. Myös lastenruokalista löytyy ja testiryhmän lapset valitsivat vatsan täytteeksi lihapulla-annokset. Ruokalistan toiselta puolelta löytyi hauska sarjakuva, jota lapsille sai lukea useampaan kertaan ruokia odotellessa. Itku tuli, kun tarjoilija vei ruokalistat pois ruokatilauksen vastaanotettuaan, mutta onneksi oli omia leluja mukana.
 
Ravintolan sisätilat eivät ole erityisen suuret, mutta hiljaisena aikana lapsiasiakkaatkin mahtuivat hyvin mukaan. Useamman pöydän vieressä näytti olevan vaunutkin parkissa, mutta tämä tuskin olisi ruuhka-aikana mahdollista. Me ruokailimme "kabinetissa" omassa rauhassa, eikä kanssaruokailijoista tarvinnut liiemmin välittää. 
 
Vaikka mahduimmekin ruokailemaan myös sisätiloissa hyvin on paikka kesäaikaan mitä mainioin ruokapaikka myös lapsiperheille. Terassi on iso ja sen vierestä löytyy lapsille myös oma leikkipaikka hiekkalaatikkoineen. Omia hiekkaleluja kannattaa ottaa mukaan, mutta muuten leikkipaikka on lapsille oikein sopivaa viihdykettä. WC:t löytyvät kesäisin myös erillisestä ulkorakennuksesta, joskaan varsinaista lastenhoitohuonetta ravintolasta ei löydy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti