perjantai 30. toukokuuta 2014

Tonyn herkkuja Bulevardilla

Jälleen kerran uusi lounaspaikka oli hakusessa ja tällä kertaa halusimme päästä vielä hyödyntämään jonkun Cityshoppari-etukortista löytyvän ruokaedun. Keskustan alueella olimme, joten ei kun listaa käymään läpi. Valittavia ravintoloita olisi ollut vaikka kuinka monta, mutta iloksemme huomasimme, että olemme vierailleet jo melko monessa ravintolassa Helsingin keskustan alueella. Toki monta ravintolaa on vielä käymättäkin, mutta nyt taas yksi vähemmän. Tällä kertaa lähdimme nimittäin Bulevardille testaamaan Tony's Delin.
Tony's Deli ei ehkä ole se ravintola, josta tulee ensimmäisenä mieleen sana lapsiystävällinen. Ravintola sijaitsee katutason alapuolella ja jo pelkästään pöydän ääreen pääseminen rattaiden kanssa tuotti hankaluuksia. Toiset rattaat jätimme suosiolla ylös tuulikaappiin ja toiset saimme kahden vahvan naisen avulla alakertaan, pöytämme läheisyyteen. Iloinen ja ystävällinen tarjoilija ohjasi meidät tilavaan pöytään ja toi syöttötuolin pöydän päähän. Ja sitten päivän menua tutkimaan!
VIihdykettä oli mukana omasta takaa, joskaan nekään eivät olisi olleet välttämättömiä. Lapsille valittiin nimittäin ruuat lounasbuffetista, eikä äitien tilaamaa kasvisversiotakaan tarvinut kauaa odottaa. Oikein nopea ja näin ollen myös lapsiystävällinen palvelu siis!
Lounasbuffasta löytyneet kalkkuna curry-kastikkeella ja porkkanasosekeitto upposivat testiryhmän junioreihin erityisen hyvin ja isompien suusta kuului kuin kuorossa "saisinko kiitos lisää!" Ja ruokaahan sai! Kerrankin oli ihanaa syödä näin lastenmatkalaisenakin oikein erityisen maukasta ja terveellistä ruokaa. Hintakaan Tony's Delissä ei ollut lainkaan paha. Äitien annokset maksoivat 10 € (Cityshopparilla vielä kaksi yhden hinnalla) ja lapset maksoivat annoksistaan euron per ikävuosi. Alle kaksivuotiaat saivat nauttia buffan antimista veloituksetta. 
Kuten jo alussa mainittiin pitkät portaat eivät välttämättä houkuttele ratasväkeä lounastamaan Bulevardilla, mutta mikäli ei pientä jumppatuokiota karsasta, kannattaa paikka ehdottomasti testata. Ruoka oli niin herkullista ja palvelu ystävällistä, että pisteitä ropisee. Wc-tiloista ei löytynyt vaipanvaihtotasoa tms., mutta leikki-ikäiset olivat erityisen innoissaan wc-kopeista löytyneistä "omista" käsienpesualtaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti