lauantai 17. toukokuuta 2014

Päivitetty versio Ruoholahden helmestä

Saimme taannoiseen lounasravintoloiden koostepostaukseen valveutuneelta lukijalta postia, että Ruoholahdessa sijaitseva Martina -ravintola oli kokenut muutoksia. Nimittäin Martinan yhteydessä sijainnut Lauantai-ravintola oli vaihtunut Habanero-ravintolaksi. Tokihan meidän siis täytyi mennä testaamaan paikka uudemman kerran.
Vanhat kyltit olivat vielä osittain paikallaan, mutta kyllä - Lauantain paikalla on nykyään texmexiä tarjoavaHabanero -ravintola. Habaneron burritot (lounaalla 8,80€) maistuivat äideille oikein hyvin ja lapset sen sijaan nauttivat Martinan lounaslistalta pitsan jaettuna. Kahden erilaisen ravintolamaailman laittaminen saman katon alle on, ainakin näin äidin näkökulmasta, erittäin hyvä idea. Äidit saavat nauttia tulisemmista, ei niin lapsiystävällisistä mauista ja lapset taas pääsevät täyttämään omat ruokatoiveensa.
Martinan leikkipaikka viihdytti lapsia jälleen kerran niin hyvin, että äiditkin saivat nauttia lounastaan oikein pitkän kaavan mukaan. Burritotkin löysivät tiensä Habaneron tarjoilijan toimesta Martinan puolella sijainneen leikkipaikan lähelle. Asiakas saa siis nauttia myös viereisen ravintolan meksikolaista Martinan puolella.
Wc-tilat olivat ravintolassa ennallaan, eli hoitopöytäkin löytyi. Martina ja viereinen Habanero on kyllä yhä suosittelemisen arvoinen paikka ja saa maittavan ruuan lisäksi pisteet myös viihdyttävästä leikkipaikasta. Tarkemman postauksen Ruoholahden Martinasta voi lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti