tiistai 28. tammikuuta 2014

Tähtidollareita kahvilassa

Tammikuisena torstaina saimme syntymäpäivien johdosta tekosyyn lähteä testiryhmän kanssa kakkukahville. Potentiaalista kahvilaa pohdittiiin aina Café Esplanadista Strindbergiin, mutta päädyimmekin lopulta hieman rennompaan paikkaan. Meiltä oli nimittäin vielä melko uusi kaupungin kahvilamaailman tulokas, Akateemisen alakerrassa sijaitseva Starbucks jäänyt kokonaan testaamatta, joten suuntasimme sinne. Arkisena torstai-aamupäivänä jonoa ei juurikaan ollut ja ikkunan vierestä löytyi sopivan kokoinen vapaa pöytä.
Tämä amerikkalainen kahvilaketju on monelle tuttu ja nyt siis myös meille. Tarjolla on mitä herkullisimpia makeita herkkuja ja juomia. Me nautimme syntymäpäivien kunniaksi suklaamuffinsseja ja vihreää teetä. Testiryhmän lapset sen sijaan herkuttelivat vadelmamehulla, croissantilla ja cookiella.
Vaikka Starbucks ei ehkä perinteisesti mikään lapsiperheiden kahvila olekaan, mahduimme me hyvin sekaan. Ihmisiä ei ollut liikenteessä tungokseksi asti, joten molemmat rattaatkin saimme sijoitettua pöytämme läheisyyteen. Syöttötuoleja ei paikassa näkynyt, mutta niitä emme kaivanneetkaan, sillä matalat tuolit mahduttivat hyvin samaan tuoliin useamman pienen takapuolen. Hoitotoimenpiteitä lähdimme tekemään kahvilan tiloista toisaalle, mutta niistä lisää tulevassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti