lauantai 25. tammikuuta 2014

Leikkipuistot Helsingissä TOP3

Lasten kanssa matkatessa pienet leikkihetket ja välipysähdykset kannattaa pitää mielessä. Monesti sitä vain paahtaa kovalla vauhdilla eteenpäin. Välillä kun kuitenkin pysähtyy vaikka leikkipuistoon ja päästää lapset valloilleen, jatkuu matkan teko tämän jälkeen taas paljon suopeammissa tunnelmissa. Seuraavassa listaamme Lasten matkassa –testiryhmän lempileikkipuistoja Helsingin keskustan alueella. Kuvat ovat kesäisiä, mutta kesää kohtihan tässä mennään ;)
1. Leikkipuisto Linja 
Hieman ydinkeskustan ulkopuolella, Kalliossa Toisella linjalla sijaitsee leikkipuisto Linja. Linjan iso leikkialue sisältää jos jonkinmoista kiipeilytelinettä ja touhupaikkaa. Testiryhmä viihtyy täällä mainiosti ja arkipäivisin sisätiloihinkin on mahdollisuus päästä vaikka nauttimaan eväitä. Tarkempi postaus Leikkipuisto Linjasta löytyytäältä.
2. Leikkipuisto Ruoholahti 
Laivapojankadulla Ruoholahdessa sijaitsee alueen oma leikkipuisto. Puistoalue on iso, mutta ei kokonaan aidattu. Täällä saa siis olla tarkkana, että pysyy lasten perässä, mutta lapset nauttivat! Sisätilat Ruoholahdessa eivät ole kovin suuret, mutta esimerkiksi wc-käynnit hoituvat silti hyvin. Meidän kokemuksista Ruoholahdesta voi lukea lisää täältä.
3. Lastenlehdon leikkipaikka 
Listamme kolmas leikkipaikka poikkeaa aiemmista siten, että siellä ei ole sisätiloja. Leikkialueita sen sijaan on useampia ja myös lääniä temmeltää löytää. Lastenlehdon leikkipaikka sijaitsee Kampin keskuksen länsipuolella, joten tämä on sopiva hengähdyspaikka vaikka ostoskierroksen lomassa. Leikkipaikasta voi lukea lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti