tiistai 14. tammikuuta 2014

Seikkailua Sellossa

Helsingin keskustan kauppakeskukset alkavat olla jo tuttuja, joten me lähdimme tutustumaan Espoon isoon kauppakeskukseen Selloon. Sello sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaarassa ja sieltä löytyy yli 170 liikettä. Kierrettäviä myymälöitä siis löytyy yllin kyllin, mutta me keskityimme tällä kertaa lähinnä lastenvaatepuoteihin.
Kauppakeskus Sellossa on otettu erityisesti huomioon myös lapset ja lapsiperheet. Lapsiin liittyvät erikoisliikkeet on sijoitettu yhdelle käytävälle kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Näin ostokset on helppo tehdä yhdessä paikassa, eikä koko kauppakeskusta ole pakko kiertää, ellei niin halua. ”Lapsikäytävällä” on lisäksi naperoita viihdyttävä leikkipaikka, sekä lastenhoitohuone. Käytävän leikkipaikan lisäksi pikkuasiakkaat viihtyvät myymälöissäkin hyvin, sillä ainakin Fiilinki, Polarn O. Pyret sekä Bobo olivat lisänneet leikkipaikan myös myymälöidensä sisälle.
Myymälöiden lisäksi Sellossa on otettu lapsiperheet huomioon muutenkin. Kauppakeskuksessa toimii nimittäin lauantaisin myös lapsiparkki. Maksuton lapsiparkki, Sellon Jellonaparkki sijaitsee 3.kerroksessa ja se on tarkoitettu 3-7 –vuotiaille lapsille. Hoitoaika paikassa on yksi tunti ja kerrallaan lapsiparkkiin mahtuu 40 tenavaa. Me olimme tällä kertaa matkassa arkipäivänä, joten emme valitettavasti päässeet tutustumaan lapsiparkin toimintaan tarkemmin.Siistit ja tilavat lastenhoitotilat löytyivät ainakin samalta käytävältä kuin lasten erikoisliikkeet. Tilassa oli pientä puuhaa lapsille, syöttömahdollisuudet sekä saniteettitilat.
Onko Sello teille tuttu paikka? Onko teistä joku testannut Sellon Jellonaparkkia?
P.S Matkasimme Espooseen Helsingin seudun liikenteen uudella Kutsuplus -palvelulla. Siitä tulossa enemmän juttua myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti