maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lasten matkassa eväänä Philips AVENT

Lasten matkassa -blogin perusajatuksena on liikkua ja seikkailla lasten kanssa ympäriämpäri (pääasiassa) lähiseutua. Lasten kanssa liikkuessa eväät ja pienet makupalat ovat melko tärkeässä osassa. Matkassa on aina pientä ja joskus vähän suurempaakin purtavaa, niin ettei vain nälkä pääse yllättämään. Tämän vuoksi emme epäröineet, kun meille tarjottiin Philips AVENTin retkeilyyn sopivia tuotteita testattavaksi. 
Muovirasioista ja -mukeista on hankala kirjoittaa mitään kunnon arvostelua, mutta kerrotaan nyt muutamalla lauseella, miten saamamme tuotteet olivat meille hyödyksi. Muiden Vauva-blogistien Avent-kokemuksista voi lukea mm. täältätäältä ja täältä
Paketin sisällöstä meillä ovat eniten käytössä olleet nokka- ja pillimukit. Mukit ovat turvallista ja kestävää, 0% BPA-kemikaalia sisältävää muovia. Mukien kannet ovat tiiviitä, eivätkä ne roiski vesitippoja turhaan laukunpohjalle. Pienemmille tarkoitetussa nokkamukissa on myös irrotettavat kahvat, mitkä auttavat pienintä testaajaa saamaan kunnon otteen mukista.Termosmuki taas pitää sisällään pillin, mikä on erittäin mieluinen asia leikki-ikäisille, jotka haluaisivat juoda aina kaiken pillillä. Äidit olisivat toivoneet termosmukilta hieman enemmän tilavuutta, ainakin näin kesähelteillä, sillä mukista pillillä juominen tuntuu olevan välillä hieman liiankin kivaa. Pilli on hyvä vaihtaa aika ajoin uuteen, niitä saa varaosina esim. hyvinvarustelluista ruokakaupoista. 
Philips AVENTin paketista löytynyt ThermaTote-laukku on tarkoitettu ehkä pääasiassa pulloruokinnassa oleville vauvoille ja heidän maitopulloilleen, mutta me testasimme retkellämme, miten laukku pitää lämpimänä taaperon ruuan. Ensimmäinen testi ei sujunut ihan toivotulla lailla, sillä valmistettu ruoka ei alun alkujaankaan ollut kovinkaan kuumaa, mutta jo toisella kerralla taaperokin sai laukun ansiosta syödä keittoruokansa retkelläkin lämpimänä. 
Toisaalta ThermaTote pitää viileänä tarvittaessa myös eväsleivät. Me laitoimme helteisenä päivänä laukkuun leipien lisäksi myös pienen kylmäkallen, jolloin leivät pysyivät pitkään oikein tuoreen makuisina. 
Philips AVENTin tuotteet ovat päässeet eväsretkien lisäksi käyttöön myös puistoruokailuissa. Kutenaiemminkin olemme kertoneet, Helsingin kaupungin leikkipuistoissa on kesäaikaan mahdollista saada lounasta alle 16-vuotiaille lapsille. Mukaan pitää ottaa oma kippo, lusikka ja juomamuki. Monesti puistoissa on ruokana keittoruokaa, jolloin me olemme ottaneet mukaan myös leipää keittoruuan oheen. AVENTinmatkaruokintapakkaus on osoittautunut käteväksi puistoruokailurasiaksi koon, jaetun tilan ja tiiviin kannen ansiosta.
Mikäli innostuit Philips AVENTin tuotteista, käy osallistumassa kilpailuun ja kertomassa oma tähtihetkesi AVENTin tuotteiden kanssa! Kilpailuun pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti