sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ei mennyt pizza hutiin

Pizza-hammasta oli kolottanut jo jonkin aikaa ja vihdoin sain suostuteltua ystäväni lounasseuraksi Pizza Hutiin. Tarkoituksena oli käyttää Kid Cardin-tarjous, mutta edullinen buffet-lounas muutti suunnitelmia. Valitsimme Tennispalatsin ravintolan, sillä Pizza Hut Tennispalatsiin on helppo mennä lasten ja rattaiden kanssa. Lounasaikaan ravintolassa oli hyvin tilaa ja saimme mahdutettua koko porukan syöttötuoleineen ja rattaineen saman pöydän ääreen. 
Pizza Hutissa on lapsille oma ruokalistansa, mutta meille yllätyksenä tuli se, että lapset saivat nauttia myöskin buffet-pöydän antimista. Hinta (0,80€/ikävuosi) ei päätä huimannut ja leikki-ikäinen saikin syödä vatsansa täyteen pizzaa ja vesimelonia. Taaperoille lämmitettiin purkkiruuat henkilökunnan toimesta keittiössä.
Leikkipaikkaa tai muuta viihdykettä ravintolasta ei lapsille löytynyt, mutta niitä ei oikeastaan edes kaivattu. Aluksi ohikulkevien ihmisten tarkkaileminen ja lopuksi kännykästä Kaapon katsominen viihdyttivät lapsia sillä aikaa kun äidit vielä santsasivat. Myöskään omia wc-tiloja ravintolasta ei löytynyt, joten päätimme lähteä vaipanvaihtohommiin läheiseen Kampin kauppakeskukseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti