sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Matelijalta mahat täyteen

 • Ravintoloiden testaus lasten kanssa liikkuessa sai jatkoa, kun pistäydyimme testiryhmän kanssa lounaalleKeskuskadun Iguanaan. Törmäsimme kadulla kylttiin, jossa kerrottiin ravintolan olevan auki naapurirakennuksen ja kadun remontista ja pölystä huolimatta. Mainoslause ei välttämättä ollut kovinkaan mairitteleva, mutta uskaltauduimme kuitenkin sisään.
  Iguana-ravintolat tarjoavat lounaaksi varsin sopivaan hintaan ( n. 8 € ) pastaa, salaattia, pizzaa ja tex-mex -ruokia. Keskuskadun ravintolaan johti kadulta muutama porras ja melko kapea tuulikaappi, mutta pienen taituroinnin jälkeen saimme kahdet rattaat vihdoin sisälle. Liekö remontista johtuvaa, mutta ravintolassa oli lounasaikaan erittäin hyvin tilaa ja saimme lapsikatraallemme ison pöydän ikkunan vierestä. Vankkuritkin saatiin pöydän viereen, eikä ahtautta ollut. Osa ravintolan ruokailutilasta on hieman sisääntuloa korkeammalla tasolla, joten jos ei ikkunapöytään pääse, tulee rattaiden kanssa liikkuessa sisällä hieman lisähaastetta.  
  Ravintolassa oli lapsille oma ruokalista, mutta näin lounasaikaan testiryhmän leikki-ikäinen nautti lounaslistalta herkullista ja edullista lohikeittoa. Taaperoiden purkkiruuat lämmitettiin pyynnöstä keittiössä ja tarjoiltiin arvokkaasti posliinilautasilta. Lounaan hintaan sisältyi pieni virvoitusjuoma ja leikki-ikäinen sai annokseensa maitolasin. 
  Iguanan annokset ovat perinteisesti isoja, niin tälläkin kertaa. Vatsat täyttyivät papu-burritosta ja kalakeitosta paremmin kuin hyvin! Ruokailukokemus oli, ennakkojännityksestä huolimatta, positiivinen. Ruoka maistui kaikille, eikä ihmisiä ollut tungokseen asti. Wc-tiloista ei arvatenkaan löytynyt lastenhoitovarusteita, joskin wc:n pöytätasolla vaipanvaihtokin voisi onnistua. Me kuitenkin suuntasimme saniteettitiloihin läheiseen Galleria Esplanadiin, josta kirjoittelimmekin jo eilen.
  P.S Ja tänäänhän on viimeinen päivä aikaa osallistua kilpailuun. Käykäähän osallistumassa!

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti