lauantai 22. kesäkuuta 2013

Korjaamon kesäbrunssi

Kävimme ystäväperheen kanssa testaamassa Töölössä sijaitsevan Korjaamon kesäbrunssin. Sunnuntaipäivänä aurinko paistoi täydeltä terältä ja päätimme vallata kahdeksan hengen seurueellemme pöydän (tai itse asiassa neljä pöytää...) vehreältä sisäpihalta. Puitteet olivat kohdallaan ja kun muu asiakaskuntakin koostui etupäässä lapsiperheistä, lapsilla oli tilaa juosta ja leikkiä vapaasti ulkona.
Korjaamon brunssi on näin kesäaikaan menupohjainen, eli valittavana on neljä erilaista brunssilautasta sekä valinnainen jälkiruokalautanen. 3-vuotiaat lapset jakoivat saaristolaislautasen, mutta parhaiten naperoille tuntui uppoavan vanhempien Marakesh mezz -annoksesta napsittu talon leipä.
Yhteistuumin testiryhmämme totesi, että buffatyyppisessä brunssissa hinta-laatusuhde on enemmän kohdallaan. Hirveästi syötävää brunssilautasissa ei ollut, vaikka itse lautasilla kokoa olikin. Etenkin lasten syömiin ruokamääriin suhteutettuna 8 euroa per nappula tuntui aika suurelta summalta. Kiva miljöö kuitenkin pelasti paljon. Jos aikaa ja intoa riittää vielä syöminkien jälkeen, pääsee Korjaamosta kätevästi pihan toisella puolella olevaan Ratikkamuseoon, josta blogista löytyy juttua täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti