tiistai 18. kesäkuuta 2013

Vaunukansan suosikki - Johto Cafe

Yksi testiryhmän äitien lounaspaikkasuosikeista Helsingin keskustassa, ja etenkin Kampissa, liikuttaessa onJohto Cafe Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Olemme kirjoittaneet blogissa paikastaaikaisemminkin ja nyt on vuorossa postaus valokuvien kera. 
Jos mahdollista, lasten kanssa liikuttaessa kannattaa valita pöytä kahvilan takanurkasta. Siellä on rauhallisen sijainnin lisäksi tarjolla muhkeita sohvia, kaupunkinäkymiä korkeuksista ja matolla pehmustettu lattia. 
Äidit nauttivat lounaaksi Johdon salaatit valinnaisilla täytteillä ja leikki-ikäinen herkutteli pastalla. Lasten annoksen koko (ja hinta) on noin puolet normikokoisesta, mikä oli juuri sopivasti mitoitettu nälkäiselle 3-vuotiaalle.
Kampin kauppakeskuksen lastenhoitohuonetta olemme useampaan otteeseen kehuneet blogissamme (mm.täällä), mutta tällä kertaa kurkkasimme, millaiset tilat hoitotoimiin löytyvät viidennestä kerroksesta. Wc-tilojen ovet aukeavat kahvilasta saatavalla poletilla ja invavessasta altaan vierestä löytyi pehmustettu hoitoalusta. Hissimatka kolmannen kerroksen lastenhoitohuoneeseen kannattaa ehkä kuitenkin tehdä, sen verran viihtyisämmät tilat siellä ovat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti