sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Fazer Cafe & Restaurant Jumbo

Vantaalla sijaitseva kauppakeskus Jumbo ja sen yhteydessä oleva viihdekeskus Flamingo pursuavat erilaisia ravintoloita. Flamingon puolella sijaitsevan La Famiglian testasimme jo aiemmin ja tällä kertaa oli Jumbon puolella sijaitsevan Fazer Cafe & Restaurantin vuoro.
Ravintola sijaitsee kauppakeskuksen 2.kerroksessa Stockmannin vieressä. Kuten nimestäkin voi päätellä, paikassa toimii sekä kahvila- että ravintolapuoli. Me olimme liikenteessä lounasaikaan, joten testasimme tällä kertaa ravintolapuolen. Paikasta löytyy salaattibaari, wok & pasta menu, fish & grill menu sekä lounaslista. Matkassa mukana ollut taapero tyytyi nauttimaan ruokansa purkista (joita sai ostaa myös ravintolasta), joten lasten ruokalistaa emme tällä kertaa tarvinneet
Fazerin ravintolassa oli, ainakin näin hiljaiseen aikaan, helppo liikkua rattaidenkin kanssa ja tilat olivat väljät. Paikassa oli myös ns. lasten nurkkaus, josta löytyi hieman matalampia pöytiä sekä lasten leikkipaikka. Näiden lisäksi nurkassa oli myös pieni "elokuvateatteri" lapsiasiakkaita varten. Perustarpeet täyttävä lastenhoitohuone löytyi ravintolan ulkopuolelta, joskin aivan vierestä.
Ruoka oli maittavaa ja ravintolaan voisi helposti mennä ruokailemaan isommankin lapsikatraan kanssa. Kaikki varmasti viihtyisivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti