torstai 13. kesäkuuta 2013

Lauantailounaalla Kaivarin kerman kanssa

Meillä oli viikonloppuna harvinainen tilaisuus päästä vain kuopuksen kanssa keskustaan asioille. Kauniin päivän kunniaksi kävelimme Kaivopuiston rantaan aikeenamme syödä lounasta Café Caruselissa. Paikka oli kuitenkin yksityistilaisuuden vuoksi suljettu, joten suuntasimme sen sijaan toiseen Kaivarin rantakahvilaan, Café Ursulaan.
Terassilla oli sen verran tungosta, että jäimme suosiolla sisätiloihin. Kauniilla merinäköalalla varustettuun paviljonkiin ei saa tilanpuutteen vuoksi ottaa rattaita, vaan jätimme ne parkkiin paviljongin oven ulkopuolelle. Sisällä oli hyvin tilaa valita mieleinen pöytä ja syöttötuolejakin oli tarjolla useampia. Viikonloppuisin Ursulan ruokapuoli rajoittuu salaattiin, joten tilasimme aikuisille sellaiset. Lapsi söi oman välipalansa purkista.
Ursulan wc-tiloista ei löytynyt erikseen vaipanvaihtofasiliteetteja, mutta hätätapauksessa huoltotoimenpiteet sielläkin luultavasti onnistuisivat. Meillä ei tällä kertaa ollut tällaista tarvetta, joten syötyämme lähdimme läheisen jäätelökioskin kautta kotimatkalle.
Kuvassa muuten Valion uutuusmaku, Fazerina, hyvää oli! Ja koiranomistajat huomio, karvakorville on tällä kioskilla tarjolla oma lihaisa jätskiannos... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti